Produkt spørgsmål

Hvad betyder det når et armbånd hedder 3i1, 4i1, 5i1 eller 6i1?

Dette betyder at der er flere forskellige typer metaller, magneter, ion, nano, eller Langbølge infarøde sten i armbåndet.Disse kan feks være.Neodyme magneter100% Germanium, Tourmaline sten, Nano Sten, eller FIR sten. (FIR sten udsender langbølgede infarøde stråler) Det har vist sig at en kombination af flere metaller og mineraler kan være en fordel.

Normalt i vores armbånd er de:

Lysebrun: Tourmaline

Mørkebrun: Energi sten

Rød: Langbølget infrarød

Sort: Germanium pulver

Blank: Magnet

Blank med spids: 100% Germanium


Fordele og ulemper ved forskellige typer af materialer?

Magnetsmykker og ion smykker fås i mange typer af materialer, vi vil her kort beskrive de forskellige typer og deres fordele og ulemper.

Silicone:

Fordele: Let materiale og behagelig at gå med, kan bruges ved arbejder, hvor man normalt ikke må bruge smykker. Kan afgive mange negative ioner. 100% sikker medhensyn til Allergiske reaktioner. Meget god ved Sport og arbejds brug.

Ulemper: Armbånd i rent silicone kan ikke indeholde magneter, da disse vil miste deres magnetisme i forbindelse med den høje temperatur under støbning.

_____________________________________________________________

Silicone/Rustfri Stål:

Fordele: Kan både afgive store mængder af negative ioner og indeholde permanente magneter og FIR sten. Let og behagelig at gå med.

Ulemper: Begrænset hvor mange magneter de kan indeholde.

_____________________________________________________________

Kobber/ Alloy White metal:

Fordele: Det siges at kobber i sig selv, kan have en gavnlig virkning. Flotte armbånd kan laves i dette materiale.

Ulemper: Næsten alle de armbånd der sælges som kobber, er ikke 100% kobber, men derimod white metal som er en blanding af kobber, zink , messing og andre metaller. Vil blive mørkt med tiden. Vil smitte af på håndledet med sort farve. Risiko for at produktet indeholder nikkel pga af det er et blandings produkt.

_____________________________________________________________

Rustfri Stål:

Fordele: Kæmpe udvalg af armbånd i dette materiale, meget flotte armbånd kan laves i materialet, 100% nikkel fri.

Ulemper: Brede herre armbånd kan være ret tunge. forholdsvis blødt mageriale, kan derfor godt blive ridset.

_____________________________________________________________

Titanium:

Fordele: 43% lettere end rustfri stål, meget stærkt materiale, meget flotte armbånd kan laves i dette materiale. 100% nikkel fri.

Ulemper: Dyrer end Rustfri stål, knapt så stort udvalg.

_____________________________________________________________

Tungsten Carbide:

Fordele: Meget flotte armbånd kan laves i dette materiale, Meget modstands dygtig over for ridser.100% nikkel fri.

Ulemper: Lille udvalg, tungere end titanium, kan knække ved kraftig slag.

______________________________________________________________

Læder/Rusfri stål:

Fordele: Let materiale og behagelig at gå med, Flot og moderigtig. Man kan ikke se det er et magnetarmbånd,

Ulemper: Armbånd i læder kan blive slidt ved meget brug, tåler ikke store mængder vand. Kan ikke indeholde mange magneter

_____________________________________________________________


Hvordan måler jeg mit håndled?

Vi kender det alle, du sidder og er klar til at bestille dit magnetarmbånd, på nettet, og så skal du lige vælge hvad længde armbåndet skal være. Vi har samlet nogle få tip til hvordan du korrekt måler dit håndled, så du får den korrekte størrelse første gang

Det nemmeste er hvis du har et måle bånd som dem der bruges til sytøj. mål længede som på billedet og placer en finger under målebåndet, dette fordi armbåndet skal kunne bevæge sig frit. dette svarer til ca 1cm længere end stramt mål Noter længden og find den længde af armbåndet der passer dig bedst. Er du ikke i besiddelse af et sådant målebånd, kan du også bruge maler tape og tillægge 1cm til det stramme målDet er vigtigt at du vælger den korrekte længde, da armbåndet, ellers ikke vil være behageligt at gå med.


Hvilken vej skal Power Magnet Hjerte vende?

Det indgraverede I-Energy® (evt. kobberside for Søv/kobber version) skal vende ind mod huden. Fastgøres ved at lægge et stykke tyndt stof imellem og sætte den tynde overdel udenpå. Du kan også klæbe magneten fast med "sygeplejerske-engeltape" eller et plaster, hvis den f.eks. skal sidde fast om natten uden tøj, eller hvis du bevæger dig meget og er bange for at tabe den. Vigtigt!! undgå at tabe Magnethjertet på hårdt gulv. det kan ved kraftig slag gå fra hinanden. De 2 skaller kan dog nemt limes sammen igen med sekundlim.


Hvordan kan jeg rengøre mit Magnethjerte med kobber og kobber armbånd?

Misfarvning af selve kobberet sker fordi det går i kemisk forbindelse med syren og fedtstofindholdet i huden, men har ingen betydning for virkningen. Kobberet kan renses med lidt citronsaft, der efterfølgende gnides af igen, men kommer ikke til at blive helt så blankt som da det var helt nyt og ubrugt. Brug ikke pudsemidler


Hvilken type smykke er det rigtige for mig?

Først og fremmest skal du kunne lide udseendet, og du skal kunne forestille dig at du vil gå rigtig meget med det. Det er den eneste måde du kan sikre dig, at du opnår en positiv effekt. Om det så skal være et armbånd, halskæde, ørestikkere eller fingerring er helt op til dig. også om du foretrækker materialet i Silicone, rustfri stål, eller Titanium Det betyder ikke så meget hvor på kroppen magneterne sidder. De virker over det hele alligevel.


Jeg har pacemaker/insulinpumpe. Kan jeg så bruge magnetsmykker?

Personer med pacemaker, insulinpumpe eller andre elektroniske implantater frarådes at benytte magnetterapismykker. Konsulter din læge (gerne kirurgen der opererede dig), hvis du er i tvivl. Du kan dog godt bruge Silicone ion armbånd, da disse ikke påvirker elektroniske implantater.


Jeg har nikkel allergi, kan jeg bruge jeres smykker?

Hele Vores program af smykker er lavet enten i Rustfri stål eller Titanium og er både nikkelallergifri og blyfri. Smykkerne tåles derfor af langt de fleste - også nikkelallergikere.


Hvorfor skal jeg drikke rigelig med vand?
Når du begynder at bruge magneter, udskiller du i den første uge masser af affaldsstoffer. For at hjælpe kroppen med at skille sig af med dem er det vigtig at drikke rigeligt med vand.
Vand er desuden det vigtigste element i et godt stofskifte. For at sikre maksimale resultater med magnetmetoden anbefales det, at du drikker mindst 2 liter vand dagligt.

Kan man få for meget eller for lidt magnetisme?
Hvis du har fået for lidt magnetisme, oplever du sandsynligvis ikke den ønskede effekt. Måske mærker du ingenting overhovedet. Det behøver ikke være et tegn på at magneter ikke virker for dig, men blot at du ikke har den korrekte mængde/styrke, der passer til dig.
Hvis du har fået for stærke eller for mange magneter på, kan du som regel hurtigt mærke det. Du kan opleve ubehag og udrensningssymptomer såsom træthed, eller  f.eks. som en ubehagelig trækken i underarmen væk fra leddet hvor magneten er placeret. Disse symptomer er relativt sjældne, uskadelige og forsvinder straks du fjerner magneterne.
Behovet for magnetstyrke er meget individuel og  stærkere magneter er ikke nødvendigvis bedre for dig. Mere er ikke altid bedre!
Som hovedregel anbefaler vi at første gang man bruger magneter, ikke vælger mange 3000gauss magneter.

Hvor lang tid går der før jeg mærker en effekt?
Nogle føler de første positive virkninger med det samme eller indenfor de første dage, hvorimod andre begynder at mærke en lille forskel efter 2-3 uger, mens andre igen må vente på effekten i op til 3-4 måneder. Det varierer fra person til person og afhænger af forskellige individuelle faktorer.  Normalt vil de første tegn på at magnet og ion`er virker være en øgning af energiniveauet og en forbedring af det generelle velvære.
De bedste resultater opnås ved langvarig og regelmæssig anvendelse. Ved ukorrekt anvendelse kan man heller ikke forvente en virkning.
Selvom magneter altid kan være et godt supplement til behandling anbefalet af din læge, så
husk at magneter og Negative ion`er ikke er en mirakelkur. Hvis du har alvorlige helbredsproblemer skal du altid søge lægehjælp først.

Hvorfor skriver i ikke hvad magnetarmbånd hjælper mod, som andre sider gør?

Lægemiddelstyrelsen forbyder os at anvende medicinske udtryk om virkning af magnetsmykker, Dette fordi hvert enkelt armbånd ellers skal være EU mærket som medicinsk udstyr, og desuden skal den beskrevne virkning

mod sygdomme være videnskabelig bevist for hvert enkelt armbånd. Dette vil være umuligt at opfylde, da magnet terapi er alternativ behandling. De sider der beskriver medicinske virkninger bryder Dansk lov.

Vi ønsker altid at overholde gældende Dansk lovgivning. og derfor skriver vi ikke direkte hvad vores armbånd har virkning mod. Vi er af den klare overbevisning at den bedste reklame er mund til mund, fra andre som har prøvet og har gode erfaringer med magnetsmykker.


Mit Kobberarmbånd bliver grå Brunlig på bagsiden og smitter af på huden?

Når kobber får ilt og syre fra huden vil det oxyderer og derved blive grå brunlig. Du kan pudse bagsiden op igen med kobber/messing pudsemiddel, som kan købes i større dagligvarer butikker


Hvordan strammer eller løsner man smykke lås?

Se Følgende Video.. for nem justering af lås

https://youtu.be/N-GXBBYbAIE


Hvad er Alloy Steel Magnetarmbånd?

Product added to compare.