Historien bag ion-balance.dk

Ion-Balance.dk er en del af Aupino Trading. Belligende i Aulum

Firmaet er stiftet af Jan Sørensen

Danmarksgade 17

7490 Aulum 

CVR. 14271406

Tlf. 71 99 10 16                                                     

                 Jan Sørensen                       

 

Ion-Balance.dk

Vores mål er at udbrede kendskabet til Magnet terapi.

Derfor har vi fundet nogle gode samarbejdspartnere, så vi kan tilbyde produkterne i en rigtig god kvalitet til priser, som er blandt de laveste i Danmark. Dette kan udelukkende lade sig gøre fordi vi selv importerer alle produkter direkte fra fabrikkerne i store mængder. 

Ion-Balance Tester selv alle varer, for de er nikkel fri, magnetstyrke, negative ioner, og fysisk kvalitet før varen bliver sat til salg. og denne dokumentation ligger vi åbent frem i en produkt video. som kan ses på vare siden.

Vi er nok de eneste i danmark, som har Com Systems COM3010 PRO, som kan måle negative ioner fra faste materialer. Dette er din sikkerhed for at dit produkt holder hvad vi lover.

Ved alle vores produkter over 100kr, medfølger gratis nummereret Kvalitets kontrol kort, som er din sikkerhed for vi selv har testet produktet for afgivelse af negative ion`er og magnet styrke, samt 100% nikkel fri. Samtidig er kortet tilsat Tourmaline så det i sig selv afgiver over 2000 negative ioner. 


Vi har udviklet vores helt egne Ion armbånd, med vores egne specifikationer, for indhold af toumaline pulver, så vi får et meget kraftig virkende armbånd som frigiver over 1800cc negative ioner pr sek. Armbåndene er produceret i 100% kirugisk godkendt silicone. Armbåndet er meget solidt og kan tåle vand samt hårdfør behandling.

I-Energy® serien bliver løbende udvidet med flere modeler i forskellige designs og kvalitet.

I-Energy serien er udvidet med endnu en model i januar 2012, armbåndet hedder I-ENERGY® Power Sport, dette armbånd er det mest hårdføre armbånd på markedet. da alt også Tryk er lavet i en form. Dette bevirker at dette armbånd vil kunne tåle næsten alt.

I April 2013 udvidede vi I-Energy® serien med 4 nye modeller, I-Energy Golf, og I-Energy Multi Terapi armbånd i modellerne 9001, 9002, og 9003.

Disse armbånd er udført i kirugisk godkendt silicone, med Rustfri stål midter stykke, med Neodyme magneter, samt for 9001,9002 og 9003 også FIR sten, Germanium, og Ion Sten.

Vores Egne armbånd  hedder I-ENERGY, ENERGY, POWER UNON og TRIO, du kan købe dem her på siden eller se vores specielle side for I-ENERGY® armbånd HER

Er du interesseret i at blive forhandler af I-ENERGY® armbånd kan du skrive til os under kontakt for nærmere info.

 


Produktet er nu tilføjet til din produkt sammenligning