Handelsbetingelser for Ion-balance.dk

 

Generelle oplysninger

 

Juridisk navn: Aupino Trading v/Jan Sørensen

Organisationsform: Enkeltmandsvirksomhed

CVR. nr.: 14271406

Adresse: Danmarksgade 17, 7490 Aulum

E-mailadresse: admin@ion-balance.dk

Telefonnummer: 71 99 10 16

 

Bestilling

Når du handler hos Ion-balance.dk, skal du afgive en række oplysninger navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige fordi vi selvfølgelig skal vide hvor vi skal sende varerne til men også for at vi kan kontakte dig hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende.
Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon

Priser

Alle priser på Ion-Balance.dk er opgivet i Danske kroner og incl 25% moms

Betaling

Når du bestiller varer hos Ion-balance.dk, kan du vælge at betale din ordre på en af følgende måder, som beskrives herunder:

 

Bankoverførsel

Hvis du vælger betaling via bankoverførsel afsendes dine vare når vi modtager betalingen. Hvis ikke betalingen er modtaget senest 5 bankdage efter bestilling annulleres ordren. Kontooplysninger til brug ved betalingen vil fremgå af din ordrebekræftelse. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.Mobilepay

Nu kan du også betale med mobilepay. For at betale med mobilepay skal du have mobilepay til nethandel, aktiveret i din mobilepay app. Til dette skal du bruge dit nemid. (Dette er kun når du aktiverer mobilepay til nethandel)

Når du vælger mobile pay, som betalingsmulighed, vil der komme en side med beløb  hvor du skal indtaste Dit eget mobil nr, når du har klikket på Fortsæt. Du vil herefter modtage en anmodning på din mobilepay app, som du skal godkende og betalingen er gennemført.

Pengene trækkes først når varen afsendes, der tages ikke kortgebyr.

 

Betalingskort

Hvis du betaler med betalingskort trækkes pengene på din konto når varerne afsendes.og der tages ikke kortgebyr Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til NETS eller PayPal

Hos Ion-balance.dk kan du betale med følgende kort: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Elektron og MasterCard.

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside


Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Visa kort udløbs periode for reservation

Mastercard udløbs periode for reservation

ViaBill:

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned.

Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
Læs mere her:
https://viabill.com/dk/legal/viabill/  

Viabill gennemgår og vurderer oplysningerne angivet af forbrugeren, og ved berettigede anledninger udveksler Viabill oplysningerne med andre kreditoplysningsbureauer (kreditcheck). Hvis resultatet af kreditchecket ikke er tilfredsstillende, kan Viabill nægte kunden at benytte denne betalingsform og henvise til andre betalingsformer. Viabill finansierer køb op til 2.000 kr Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med databeskyttelsesloven (persondataloven) og videregives ikke til tredjemand med henblik på marketingsformål. For yderligere information om Viabill besøg www.viabill.dk. Her kan du også læse mere om Viabills beskyttelse af personoplysninger.”

Sikkerhed

Sikkerheden ved betaling med kort. Vi Bruge Quickpay som gateway til NETS

Når du betaler med kort i Ion-balance.dk, bliver alle dine indtastede kortdata krypteret/kodet, når de videresendes til vores betalings udbyder - dette betyder at ingen kan "opsnappe" dine indtastede kortdata. Til disse transaktioner benytter vi en PBS-godkendt SSL-løsning (SSL = Secure Socket Layer) til at kryptere/kode dine indtastede kortdata. Kryptering med SSL benyttes i langt de fleste danske netbutikker.

Levering

levering som post brev er mulig ved mindre ordre værdi. du vil normalt modtage din bestilling næste hverdag, ved valg af Quickbrev, men vi har desværre oplevet at postdanmark ikke altid lever op til deres forpligtigelser.

Bemærk din forsendelse vil ikke kunne trackes  og er ikke forsikret med denne leveringsform.

 

Vi indgået en fragtaftale med PostNord, således vi kan tilbyde nogle af landest billigste pakke priser. Med denne service er du 99% sikker på levering dagen efter afsendelsen,

samt du får tracking nr og forsendelsen er forsikret.

 

Fragtpriser Danmark:

 

Afsendt som Quickbrev (kun smykker og max 100gram) Boble kuvert til din postkasse. 1-2 hverdage

 0-300kr 30.00kr

 

Over 300kr Gratis!

 

Afsendt som Pakke med Trackingnr SMS/Email advisering nærmeste postbutik. 1-2 hverdage.

 

0-399DKK 19,00DKK

 

Over 399DKK Gratis

 

Afsendt som pakke med trackingnr til valgfri udleverings sted. 1-2 hverdage

 

0-399DKK 19,00DKK

 

Over 399DKK Gratis

Afsendt som pakke med trackingnr til Erhverv/arbejdsplads. 1-2 hverdage

0-499DKK 35,00DKK

Over 500DKK Gratis

 

Afsendt som Pakke med Trackingnr og udbringning. 1-2 hverdage

 

0-499kr 35,00DKK

 

Over 500kr Gratis

Det er også muligt at afhente varen på vores adresse - men afhentning kan kun ske efter aftalt dag & tidspunkt.
Afhentes varen 
ikke som aftalt forbeholder Ion-balance.dk sig retten til at annullerer ordren - uden varsel!


Betales der via Bankoverførsel afsendes varen først når indbetalingen kan ses på vores konto. Med mindre du vælger straksoverførsel, må påregnes at tage 1 - 2 bankdage inden overførslen er fuldført.

 

Leveringstiden for varer er 1-3 hverdage ved Pakke. Alm brev kan tage op til 7 hverdage.Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, Vi har dog frivilligt udvidet denne ret til 30 dage når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at Kontakte os på admin@ion-balance.dk,  Tlf 71991016, eller via vores online   RETUR MANAGER eller indsende standardfortrydelsesformularenI din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, med Lasergravering

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug

 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage.  I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion,

Tilbagebetaling af købssummen sker normalt som tilbagebetaling via NETS hvis du har betalt med kort, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Hvis du har betalt med bankoverførsel skal du oplyse om dit pengeinstituts navn og dit registrerings - og kontonummer.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Aupino Trading

Danmarksgade 17

7490 Aulum

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

 

Det gør vores arbejde meget nemmere hvis du på følgeseddelen angiver ordre nr, eller du ligger en kopi af fakturaen i pakken.

Du er på ingen måde forpligtet til at angive nogen grund til returneringen, men vi vil sætte pris på det hvis du alligevel gør det. Uden tilbagemeldinger fra vore kunder er det svært for os at vide hvor skal sætte ind for at forbedre vort sortiment eller service.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler som forbruger på ion-balance.dkhar du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Har du et produkt med fejl eller mangler bedes du henvende sig via vores kontakt formular eller ringe på 71991016.

Såfremt et produkt sendes til rep, eller ombytning bedes du venligst oplyse ordre nr.

Samtidig opfordre vi til at sende smykker UDEN den medfølgende smykke æske, da dette kun fordyrer porto for begge parter.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Er reklamationen berettiget refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Aupino Trading

Danmarkgade 17

7490 Aulum

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt,

 Fortrolighed

Ion-Balance.dk vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

I forbindelse med dit besøg på Ion-Balance.dk`s hjemmeside bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug. Disse oplysninger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til:

· Hvilket land kommer den besøgende fra

· Hvordan finder de besøgende vores side

· Hvilken browser bruger de besøgende

· Hvilken skærmopløsning har de besøgende

· Hvilken side kommer den besøgende ind på

· Hvilken side forlader den besøgende sitet fra

· Hvor lang tid bruger den besøgende på siden

• Hvor mange side ser den besøgende


For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Aupino Trading v/Jan Sørensenog opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Den dataansvarlige på ion-balance.dk er Jan Sørensen

 

Som registreret hos Aupino Trading v/Jan Sørensen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til admin@ion-balance.dkBrug af cookies
Ifølge lov med virkning fra den 14/12-2011 og igen fra den 25/5-2018 er det et krav, at en kunde på en hjemmeside er bekendt med hjemmesidens brug af cookies, og har mulighed for at slette disse. Denne hjemmeside gør brug af cookies forskellige steder:

Lagring af kundeoplysninger og cookies
Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling, herunder navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet.

I indkøbskurven
Alle varer, som du lægger i indkøbskurven gemmes i en cookie på dit udstyr. På den måde kan du altid vende tilbage til vores side, og fortsætte dine indkøb. Når du gennemfører en ordre, slettes Indkøbskurven, og dermed også din cookie for denne. Hvis du ikke gennemfører en ordre, uddør cookien automatisk efter 72 timer. Hvis du vender tilbage inden udløbet af de 72 timer, starter en ny 72-timers periode. Det vil sige, at hvis du efterlader varer i indkøbskurven, bliver disse oplysninger automatisk slettet efter 72 timer, såfremt du ikke vender tilbage og gennemfører ordren eller ændrer indholdet af indkøbskurven, inden udløbet af de 72 timer.

Din konto
Når du logger ind på din konto, lægges login i en cookie. Når du forlader hjemmesiden, slettes din login fra cookien. Det er derfor vigtigt, at du altid logger af din konto, før du forlader siden. Alle data, der gemmes i en cookie, er kun for at kunne gøre din brug af hjemmesiden nemmere. Det er kun hjemmesiden, der læser indholdet af cookien, og således er der ikke mennesker, der kan læse eller udtrække data fra cookien.

Hvad Gemmer vi af oplysninger

De eneste oplysninger vi gemmer ved køb, er de nødvendige oplysninger som navn, adresse, mobilnr, og email adresse. Ifølge bogførings loven skal vi gemme disse oplysninger i 5år hvis kunden er erhvervs kunde.

Hvor gemmes mine data

Ion-balance.dk er hostet på vores egen server i Tyskland, som kun vi har adgang til.

Hvem deler vi dine oplysninger med

Dine oplysninger bliver kun vider givet til vores pakke leverandør PostNord. For at de kan sende dig besked om pakke leveringen.

Det er muligt at Slette dine gemte cookies i vores system, ved at klikke her

SLET ALLE MINE COOKIES

Billeder

Der kan være en vis farveforskel på den reelle varer, og så den farve på varen som ens computerskærm fremviser. Vi gør opmærksom på at produktbilleder tilhører ion-balance.dk og må ikke bruges uden tilladelse fra ion-balance.dk

Rabatter / Rabatkoder / Rabatkuponer

Rabatter, indsat på din konto, i forbindelse med køb hos ion-balance.dk administres udelukkende af dig. Vi har INGEN adgang til disse koder/rabatter og kan ikke gøres ansvarlig for fejl du begår i forbindelse med håndtering af disse. 
Ej heller tekniske fejl i forbindelse med servernedbrud o.l. Med mindre dette følger af ufravigelig dansk lovgivning.
De omtalte rabatter (loyalitetspoint o.a.) på din konto, kan ikke ombyttes til kontanter, men udelukkende anvendes til køb af varer i ion-balance.dk`s webshop.
Du er selv ansvarlig for, løbende at holde øje med udløbsdatoen, på de omtalte rabatkuponer, loyalitetspoint o.l.

Ion-balance.dk

Aupino Trading V/Jan Sørensen

Danmarksgade 17

7490 Aulum

Tlf 71 99 10 16

Email admin@ion-balance.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb skal du kontakte os på admin@ion-balance.dk. Her Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Aupino Trading
Danmarksgade 17
7490 Aulum
E-mail: admin@ion-balance.dk


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

________________________________________________________________________________________________________

   

Bestilt den: ______________________________Modtaget den: _______________________________

   

Forbrugerens navn:

____________________________________________________________________________________

   

Forbrugerens adresse:

____________________________________________________________________________________

   

Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir):

____________________________________________________________________________________

   

Dato: __________________________

 

Handelsbetingelser er senest opdateret den 29-06-2024

Produkt tilføjet til sammenlign