Bliv Forhandler af I-Energy og Trio Produkter

 

Kunne du tænke dig at blive forhandler af vores I-Energy og Trio produkter har du nu muligheden. Vi søger forhandlere over hele landet. samt Sverige og Norge

 

Vi vil gerne have vores produkter ud at ligge rundt omkring i landet, så kunder har mulighed for at købe vores produkter lokalt. Derfor er vi igang med,  at oprette et forhandler netværk, og du har nu mulighed for at blive en del af dette.

 

Hvem kan blive forhandler?

 

Alle kan blive lokal forhandler af vores produkter, det vigtigste er at du har interesse i alternativ behandlings former, og er parat til at yde en seriøs og 100% ærlig vejledning og super kundeservice.

Alt køb skal selvfølgelig være beregnet til vidresalg.

 

Hvor kan jeg sælge jeres produkter?

 

Home Parties

På Markeder og Messer

På behandlings klinik

Sportskluber og Golfclub

Helsekost forretning

og meget mere, bare du har lidt plads i overskud.


Dog ønsker vi ikke at sælge til  webshops med henblik på online salg. Men du må gerne have enkelte af vores produkter på din webside bare ikke som online salg.

Formålet med at opbygge et forhandler net, er at få produkterne ud, hvor kunderne kan se og prøve produkterne før køb.

 

Vi kan garanter dig en meget fornuftig avance, som selvfølgelig er afhængig af størrelsen af dit køb. Vi har oprettet et specielt login for Forhandlere, ansøg om at blive forhandler via mail linket neden for.  Efter du har skrevet under på at du vil overholde vores betingelser,  vil du få adgang til at købe produkter online.

Momsregistrerede virksomheder har mulighed for 10 dages kredit.

 

Nu også mulighed for eget logo eller navn på produkterne, selv ved mindre antal, da vi selv kan laser gravere produkterne.

 

Alle forhandlere vil blive listet på vores Officielle Hjemmeside for I-Energy og Trio produkter.

 

Ansøg om at blive forhandler via vore kontakt formular Klik her og vælg forhandler i emne oversigt.

Skriv en kort beskrivelse om hvad og hvordan du ønsker at sælge produkterne og hvor meget du forventer at købe,  så vil vi kontakte dig for nærmere info.Product added to compare.