Sådan måler du omkredsen af håndled

Da det er meget vigtigt du vælger den korrekte størrelse af armbåndet, har samlet nogle få tip til hvordan du korrekt måler dit håndled, så du får den korrekte størrelse første gang

wrist-300x247.jpgDet nemmeste er hvis du har et målebånd,  som dem der bruges til sytøj. Mål længde som på billedet og placer en finger under målebåndet, dette fordi armbåndet skal kunne bevæge sig frit. Dette svarer til ca 1cm længere end stramt mål, noter længden og find den længde af armbåndet under vare tilpasning der passer dig bedst. Er du ikke i besiddelse af et sådant målebånd, kan du også bruge maler tape og tillægge 1cm til det stramme målimages2.jpgDet er vigtigt at du vælger den korrekte længde, da armbåndet ellers ikke vil være behageligt at gå med. Skulle du være uheldig at få bestilt en størrelse der ikke passer dig korrekt, sender du det til os og vi tilpasser igen Gratis.

 

Ved Silicone ion armbånd I-Energy Powersport bruger du samme fremgangsmåde. disse kan give sig meget så de kan trækkes over hånden.

 

Ved Bangles, er alle mål på dem hele vejen rundt incl det åbne stykke.

 

Vigtigt!! Husk at tjekke at det er det ønskede mål der står ved kassen inden du opretter bestillingen.

 

God fornøjelse.

Product added to compare.