Blog - De sidste nye produkter og magnet terapi info

NemID udfases og overtages af MitID

I løbet af uge 39 vil de danske banker overgå til MitID, ved godkendelse af betaling med kort, NemID kan stadig vælges de næste 3 uger, men herefter vil betalinger kun kunne godkendes med MitID eller kode + SMS. Samtidig vil nøglekort og oplæsere ikke kunne bruges, så det kun er godkendelse via MitID på mobiltelefon der kan bruges.
Læs mere
Nu kan du betale med Apple Pay og Gpay hos Ion-Balance.dk

Vi har skiftet betalings Gateway til Reepay og i den forbindelse, er det nu muligt at betale med Apple Pay og Google Pay, hvis du har oprettet dit betalings kort i en af de 2 Wallets,  samt tilgår siden med et Apple produkt eller Android/Crome produkt. Apple Pay og Gpay er en meget nem måde at betale dine indkøb på. Du kan stadig betale med Dankort, Mastercard, Visa, Mobilepay og Viabill som før.
Læs mere
Stort udvalg af Helse cremer i Tysk kvalitet

Vi har fået et stort udvalg af helse cremer, i god Tysk kvalitet, til fornuftige priser, 
Læs mere
Wundmed Medicinsk Varmeplaster

Nu kan du få Wundmed`s fantastiske Varme plaster hos Ion-Balance.dk. Disse Plaster er Medicinsk udstyr, som vil afgive en behagelig lindrende varme i op til 8 timer der hvor du sætter plasteret på. Wundermed fås i flere udgaver.. 
Læs mere
Medicinsk udstyr kan nu købes hos Ion-Balance.dk

Da Vi begyndte at forhandle Medicinsk udstyr under Corona i 2020 og 2021, Har vi nu udvidet dette ud over mundbind og Testkit, til også at omfatte Pulsoximetere og Blodtryksmålere. Du finder disse under kategorien Diverse medicinsk udstyr, som du finder under hovedkategorien Terapi
Læs mere
Indlevering og levering af pakker søndag stopper fra 5. Marts

Postnord har desværre valgt at stoppe for muligheden at indleverer pakke i Weekenden. 
Læs mere
Nye Sikkerhedskrav ved betaling på nettet

NYE SIKKERHEDSKRAV TIL BETALING PÅ NETTETPr. 1. januar 2021 stilles der nye sikkerhedskrav til betalinger på nettet. Det betyder at du fremover skal bruge enten din NemID nøgleapp eller nøgleviser (papkort kan ikke længere anvendes) ELLER godkende betalingen med en SMS-kode du får tilsendt af Nets. Dette nye krav om  2-faktor godkendelse gælder i alle netbutikker (EU krav) og er indført for at skabe endnu større sikkerhed ved onlinehandel. 
Læs mere
Malatec ionizer og luftbefugter.

Denne befugter bruger ultralydbølgeteknologi, omdanner rent vand til køligt og forfriskende damp og kræver ikke yderligere kemiske komponenter eller en elektrisk varmelegeme. Vanddamp udfælder pollen, støv og andre luftforurenende stoffer, der ophobes i rummet. Enheden med lavt energiforbrug genererer ikke varme. Takket være den indbyggede ionizer eliminerer enheden statisk elektricitet og opfrisker luften. Uerstattelig for astmatikere.
Læs mere
Deluxe Rygstøtte bind super let med stål støtte.

Det bedste rygstøtte bind der er produceret til dato. Udført i kvalitets materialer af neopren, elastisk bomuld, og velco. B004 kan justeres både i bryst og skulder, uden generende spænder. Derfor vil du ikke føle dig generet af at have dette bind på og din bevægelighed bliver ikke berørt. Bemærk uden magneter! fås i 7 forskellige størrelser Super let vejer under 200Gram
Læs mere
GET10 TI Flot Titanium magnetarmbånd med Stjernetegn.

I-Energy model GET10TI er et rigtig flot 3i1 armbånd som er udført i Titanium Blank sortplatineret, med blank guldplatineret kant. Armbåndet har på de midterste led stjernetegn. armbåndet er standart 20,5cm langt og 12mm bredt og indeholder 5stk 3000gauss neodyme magneter, 5 ion sten og 5 FIR sten. Dette armbånd har 2 forskellige platineringer og derfor mere tidskrævende at fremstille. Lige nu på tilbud
Læs mere
Produktet er nu tilføjet til din produkt sammenligning