Original Pferde-Gel Hestebalsam 500ml
Original Pferde-Gel Hestebalsam 500ml
Original Pferde-Gel Hestebalsam 500ml
Original Pferde-Gel Hestebalsam 500ml

Original Pferde-Gel Hestebalsam 500ml

Forfriskende Naturhof heste Gel. På grund af egenskaberne ved heste gel er det den mest populære salve til at styrke en træt og anspændt krop.

Heste gel er en af ​​de mest populære salver i verden! Det bruges af atleter før og efter træning. Det er især velegnet til hurtigere bedring i sport. Gunstige virkninger er hovedårsagen til populariteten af ​​denne gel.

Heste Gel giver en afslappet og ubelastet krop efter fysisk anstrengelse, sports aktiviteter og arbejdsindsats. Det er et fremragende massage middel - det hjælper med at massere hurtigere og mere effektivt med afkøling!

5720
99,00 DKK
Inkl. moms

Antal Enhedsrabat Du sparer
2 20,00 DKK 40,00 DKK

8

 

Mængde: 500 ml

Brug: Flere gange om dagen hvis det er nødvendigt. Påfør cremen på huden og gnid med en mild cirkulær massage. Påfør ikke cremen på åbne sår eller slimhinder. Pas på ikke at komme i kontakt med øjnene. Kun til ekstern brug! Ikke for børn!

Ingredienser: Aqua, Alkohol Denat., Peg-hydrogeneret ricinusolie, ethoxydigycol, propylenglycol, carbomer, C12-15 pareth-12, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, butylparaben, propylparaben, pinus mugo var. Pumilio olie, kamfer, natriumhydroxid, dinatrium edta, menthol, parfume, limonen, coumarin, cinnamal, linalool, cinnamylalkohol, C.I. 19140, C.I. 42090

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.