• På tilbud!
  • -50%
Proton Led Terapi Maske med 7 farver lys
Proton Led Terapi Maske med 7 farver lys
Proton Led Terapi Maske med 7 farver lys
Proton Led Terapi Maske med 7 farver lys
Proton Led Terapi Maske med 7 farver lys
Proton Led Terapi Maske med 7 farver lys
Proton Led Terapi Maske med 7 farver lys
Proton Led Terapi Maske med 7 farver lys
Proton Led Terapi Maske med 7 farver lys
Proton Led Terapi Maske med 7 farver lys
Proton Led Terapi Maske med 7 farver lys
Proton Led Terapi Maske med 7 farver lys

Proton Led Terapi Maske med 7 farver lys

HVAD ER FOTONTERAPI - teknologien ved brug af LED-Fotonterapi består i at behandle vævene med lys med en valgt bølgelængde (7 forskellige muligheder at vælge imellem, den nøjagtige beskrivelse kan findes nedenfor). Lyset trænger ind i huden uden direkte kontakt. Behandlingen er fuldstændig smertefri, forskellige biologiske og kemiske ændringer stimuleres. Brug af lys forbedrer i høj grad hudens tilstand og fremskynder dens regenerering.
Brug af den har mange fordele, bla. at eliminere acne og forskellige former for misfarvning eller ar, reducere rynker, pleje og forbedre hudens elasticitet, forsinker aldringsproces, hjælper også med at slippe af med hævelse under øjnene. Fotonbehandling med led maske er sikker for alle hudtyper.
Fotonterapi anbefales til både kvinder og mænd, uanset alder.

PRO 9624
Sidste elementer på lager
399,50 DKK 799,00 DKK -50%
Inkl. moms
Slutter om


8

 

KOMPLET SÆT - inkluderer en led maske, fjernbetjening, der giver dig mulighed for at indstille eksponeringsniveauet, timeren og den passende styrke og farve. Hver ændring af indstillingen er synlig på et læsbart display, derfor er brugen af ​​masken behagelig og læselig. Sættet inkluderer også lysnetadapter og USB-kabel, der forbinder masken med fjernbetjeningen. Det hele er pakket i en elegant pakke, så det er dejligt som en gave!


SPECIFIKATION - maskefarve: hvid; effekt: 10W; maksimal effekt på 1 diode: 40mW; spænding: 220-240V; frekvens: 50-60 Hz; levetid: 100000 timer; antal belysningstilstande: 4; antal lysstyrkeniveauer: 5; antal farver / 60 / i: 7 + flerfarvetilstand; timer: 5/10/15/20/25/30/35/40/45/50 / 55min; dimensioner (længde / bredde / højde): 12/20 / 25cm; netledningslængde: 90cm; længde på USB-kabel: 100 cm; indstillet vægt: 0,35 kg; vægt med emballage: 0,9 kg.

HVORDAN VIRKER DET?

En lysstråle trænger ind i huden og når ind i cellen og stimulerer de processer, der forekommer i den. Dens effektivitet kan sammenlignes med laseroperation, men brugen af ​​en LED-maske er smertefri. Det påvirker ikke cellestrukturen, det aktiverer det naturligt.

Husk! fjern din makeup grundigt, inden du bruger masken. Masken virker kun på ren hud.

For at opnå langvarige effekter anbefales det at tage 10-20 behandlinger hver 2-3 dag.

FJERNBETJENING
Sættet inkluderer en fjernbetjening, der giver mulighed for:

 at juster eksponeringsniveauet - 5 niveauer

indstil timeren - 5/10/15/20/25/30/35/40/45/50 / 55min
vælg den rigtige farve - 7 + flerfarvet
Du vil se hver af indstillingerne på et klart display!

SILIKONE ØJNEPADSER
De beskytter og beskytter øjnene, lyset kommer ikke igennem dem, hvorfor masken er helt sikker og ikke påvirker øjnene på nogen måde.

FLEKSIBELT HOVEDBÅND
Vi har inkluderet et elastikbånd i sættet, der giver dig mulighed for at tilpasse sig enhver diameter på hovedet!

MASKEN HAR 7 FORSKELLIGE BØLGELÆNGDER AF LYS


RØD FARVE - 630 nm
stimulerer huden til intensivt at producere kollagen og elastin, takket være hvilken det reducerer rynker og forbedrer hudens fasthed, hjælper det også med at slippe af med hævelse under øjnene. Det har antiinflammatorisk og reducerer rødme, takket være hvilket det også er nyttigt ved hudregenerering efter invasive procedurer.

BLÅ FARVE - 460 nm
understøtter behandlingen af ​​acne læsioner og forhindrer også dannelsen af ​​nye - det ødelægger i vid udstrækning bakterier. Under proceduren regulerer masken talgkirtlerne og reducerer forstørrede porer.

LILLA FARVE - 830 nm
virker på melanocytter, som er ansvarlige for farven på huden og håret i vores krop. Under proceduren lyser det og reducerer misfarvning, fregner og pletter, der opstår i alderdommen; forynger, nærer huden og helbreder irritationer. Brug af en maske hjælper også med at forbedre blodmikrocirkulationen.

GUL FARVE - 580 nm
behandlingen giver energi til det cellulære energicenter, øger mængden af ​​aktivt ilt, nærer og iltes cellen. Understøtter immunfunktioner, nedsætter aldringsprocessen, da det stimulerer kollagensyntese i huden.

GRØN FARVE - 525-560nm
forbedrer blodcirkulationen og slapper af huden. Understøtter sårhelingsprocessen, blokerer dannelsen af ​​melanin (pletter, fregner og misfarvning). Det reducerer rynker og ar betydeligt, stimulerer lymfekirtler.

HVIDT LYS 380-730nm
Det trænger meget dybt ind i huden, fremskynder metabolismen i kroppen, fjerner rynker; behandlingen anbefales især til personer, der har problemer med hudfasthed.

EFFEKTER EFTER BEHANDLINGEN:

Eliminere acne
Fjernelse af misfarvning
Rynkereduktion
Mindsker hudirritationer
Reducere ar
Hud ernæring
Forbedring af hudens elasticitet
Forsinker aldringsprocessen
Hjælper med at slippe af hævelse under øjnene

Sættet er pakket i en elegant pakke og er fantastisk som en gaveide!

Ny

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to compare.

Vores Website bruger kun cookies for at give en bedre bruger oplevelse, og vi vil anbefale du accepterer deres brug, for at få den bedste navigation.