Magnetarmbånd
Magnetarmbånd er blevet en populær alternativ behandlingsform hos mennesker med slidgigt og hos professionelle golfspillere. Det skyldes, at de rigtige magneter kan påvirke blodet ved at gøre det positivt ladet. Dette forårsager, at blodlegemerne frastøder hinanden, hvilket resulterer i et bedre kredsløb i blodet. Det er forbedringen af kredsløbet, der er årsagen til, at mange slidgigt patienter og golfspillere har oplevet mindre smerter i led. Hos Ion-balance ønsker vi at tilbyde vores kunder den bedste service og sælger derfor magnetarmbånd i bedste kvalitet – både indkøbte magnetarmbånd og vores egne kollektioner.

Hvis man har slidgigt, kender man alt for godt til den ubehagelige brændende fornemmelse, og de væskeansamlinger der kan opstå omkring ens led. Smerten kan være grusom, og det kan være vanskeligt at bruge f.eks. sine hænder i disse perioder. Udover smertestillende er der dog ganske lidt, som kan hjælpe slidgigtpatienter, hvilket godt kan lede til bl.a. frustration. Derfor er der mange, som opsøger alternativ behandling.
Mange slid gigtpatienter har haft gode oplevelser med at bruge magnetarmbånd, fordi kredsløbet bliver forbedret. De positive ioner går ind og påvirker blodlegemerne, så de ikke klumper sammen, hvilket bl.a. også påvirker ilttilførslen. Det forbedrede blodomløb virker smertelindrende på nogle slidgigtpatienter. Dette er en opfattelse, som ifølge Illustreret Videnskab bliver bakket op af en britisk undersøgelse foretaget på Peninsula Medical School. Man har her foretaget en større undersøgelse med magnetarmbånd, hvor man bl.a. har undersøgt ting som placebo effekt.


Ud over slidgigtpatienter kan sportsudøvere også lide af smerter i bl.a. led. I USA er det særligt golfspillere, der gør brug af magnetarmbånd i forbindelse med smerter i led.
Vi gør opmærksom på, at magnetarmbånd ikke er godkendt af sundheds – eller lægemiddelstyrelsen, men er en alternativ behandlingsform. Magnetarmbånd helbreder ikke sygdomme, og diagnoser bør træffes af en læge eller speciallæge. Man bør ikke gå imod lægens anbefalinger vedr. smertestillende medicin. Man skal være bevidst om, at magnetarmbånd ikke er et godkendt lægemiddel.


Hos Ion-balance er det vigtigt for os, at tilbyde vores kunder det bedste og største udvalg af magnetarmbånd. Derfor hjemkøber vi et stort sortiment af magnetarmbånd, men har også designet vores egen kollektion. De findes i mange forskellige design, både i feminine og neutrale udgaver. Du vil i vores sortiment også finde magnetarmbånd i alle prisklasser. Vi har med vilje et stort udvalg i både pris og design, så du som kunde har den bedste mulighed for at finde et magnetarmbånd, der passer til netop dig, fordi det vigtigste er at du syntes om designet og at det er behageligt at have på. Således at du bærer armbåndet så meget som muligt, og derved øger chancen for en god virkning.


Hos Ion-balance tester vi vores magnetarmbånd, så vi kan sikre, at du får et produkt, der har den opgivne magnetstyrke, og indhold af negative ioner. Vi tester vores magnetarmbånd med professionelt måleudstyr og vedlægger et nummereret kvalitets garanti kort i æsken, inden produktet sendes ud til kunden.


Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med at købe dit magnetarmbånd, kan du på vores hjemmesides forside finde en FAQ bog, der giver svar og råd til de fleste spørgsmål. Har du yderligere spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os, da vi altid ønsker at give vores kunder den bedste oplevelse, både før og efter købet.

Referencer d. 04/05/2014: 

Illustreret Videnskab: http://illvid.dk/spoerg-os/har-magnetarmbaand-nogen-virkning 
Strandhøjgaard, blog om golf:
http://www.strandhoejgaard.com/blog/golf-og-akupunktur/ 


Produktet er nu tilføjet til din produkt sammenligning