Mest Herrer

Herre armbånd


Hos Ion-Balance har vi maskuline og flotte herre armbånd, der indeholder magneter. Vi har herre armbånd i både eget og indkøbt design. Da det er vigtigt for os, at vores produkter altid er af god kvalitet, tester vi dem, så kan vi stå inde for vores herre armbånd både i forhold til kvalitet og holdbarhed. Vi har et stort udvalg af herre armbånd, så du kan finde et, der passer til din personlige stil. Naturligvis har vores magnet herre armbånd en funktionel værdi, men det skal også være i et design, der får dig til at føle dig godt tilpas. Hos Ion-Balance bestræber vi os derfor altid på at have så bredt et udvalg som muligt.

Ion-Balance går aldrig på kompromis med hverken designet eller kvaliteten. Derfor skal vores herre armbånd gerne leve op til vores kunders forventninger og holde på både sin farve og sit udseende. Det er også grunden til, at vi sikrer at alle hjemkøbte varer lever op til vores høje standarter – både synsmæssigt, men også funktionsmæssigt. Det er naturligvis de samme standarter, vi forlanger at vores egne herre armbånd lever op til. Du vil kunne finde et stort udvalg af herre armbånd. Der er i vores sortiment af herre armbånd, både produkter vi importerer og selv producerer. 


Der kan være forskellige årsager til, man vælger at anvende vores herre armbånd med magneter. Nogle bruger det i forbindelse med sportsudøvelse. Sportsgrene som golf benytter ofte herre armbånd med magneter i forbindelse med, at de har ømme muskler og led. Så for mænd med ømme muskler og led, kan magneter være et godt alternativ. Vi gør opmærksom på, at det er en alternativ behandlingsform, den er ikke godkendt af Sundhedsstyrelsen.


Hos Ion-balance har vi fokuseret på at have et godt udvalg af herre armbånd. De findes i mange forskellige designs og i forskellige materialer; Titanium, Tungsten, silikone og læder. Silikone er ofte benyttet af sports udøvere, da de er behagelige og fleksible. Derudover tager læder ikke så hurtigt skade af fugt. Vores herre armbånd af læder er altid af god kvalitet, så vi kan sikre os, at de har en god holdbarhed og farven ikke smitter af. Herre armbånd fås i læder med inspiration fra bl.a. tribal design, der er populært. Tribal design består ofte af læder strenge, som er flettet eller snoet sammen på forskellig vis. 
Herudover så er silikone også et populært valg blandt folk, der specifikt bruger dem i forbindelse med sport.


Rent synsmæssigt kan et herre armbånd være et godt supplement til din personlige stil. Om det skal være sofistikeret eller mere råt, så findes der forskellige udgaver af det i vores sortiment.


Ud over herre armbånd har vi også andre smykker til mænd, som halskæder der kan findes her på siden. Alle vores herre armbånd bliver lavet efter størrelsen på dit håndled. Hvis du ser nederst på siden, hvor du bestiller herre armbåndet, vil du finde en guide til, hvordan du måler omkredsen af dit håndled korrekt.


Har du brug for råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte os. Ønsker du at vide mere omkring herre armbånd med magneter som alternativ behandling, kan du kigge nærmere på vores FAQ bog på forsiden, se under emnet magnetarmbånd – ellers er du mere end velkommen til at ringe til os eller kontakte os via kontaktformularen

Behøver du hjælp?

Product added to compare.