Magnetsmykker

          MagnetsmykkerMange er efterhånden blevet bekendt med magnetarmbånd og den positive effekt slidgigts patienter og golfspillere har oplevet med dem – men faktisk findes der flere typer magnet smykker end bare armbånd. Vi har i vores sortiment af magnetsmykker alt fra halskæder til øreringe. Alle med de samme fordele som magnetarmbåndene. Alle vores magnetsmykker er stilrene og elegante og velegnede til alle, der vil have glæde af de positive effekter, magneter kan give.


Den alternative behandling, du kan modtage ved hjælp af magneter, kan komme fra langt mere end blot armbånd. Her på siden vil du kunne finde og læse om vores sortiment af magnetsmykker. Vi sørger altid for at vores magnetsmykker er af kvalitet, og vi tester smykkerne med professionelt udstyr, inden vi sender dem ud til kunden.

Magnetsmykker: Øreringe
Hos Ion-balance har vi et godt sortiment af fine magnetøreringe. Det er ikke alle vores øreringe, der kræver, at man har hul i øerne. Nogle fungerer med en magnet, som du placerer bag øret, der holder øreringen på plads. Øreringene findes med og uden sten og i både elegante, enkle og elegante design. Nogle er meget feminine, mens andre er meget neutrale i deres udseende. Vores øreringe passer fint sammen med vores andre magnetsmykker, og man kan derfor godt sammensætte dem til et smykkesæt. Inden for magnetsmykker er øreringene et godt alternativ til armbåndet – f.eks. hos dem der arbejder med fødevarer og ikke må have smykker på og omkring hænderne.


Magnetsmykker: Ankelkæder
Det er ikke alle, der bryder sig om at gå med armbånd, derfor findes der hos os også alternativer. Ankelkæden er en af dem. Ankelkæder er et raffineret, flot og lidt unikt smykke. Det forbindes ikke så ofte med magnetsmykker, men de findes naturligvis i vores kollektion. Vores ankelkæder forekommer i mange forskellige variationer, og deres effekt er den samme som den alternative behandling, du kan finde hos magnet armbåndene. Vi har et godt udvalg af design, der ligesom med vores armbånd er forskellige i deres detaljer og størrelse.


Magnetsmykker: Halskæder
Halskæder er populære, naturligvis findes de også inden for magnetsmykker. Vores magnethalskæder findes i mange forskellige design og i mange forskellige farver metaller. Fælles for dem er, at de er meget elegante, eksklusive og i god kvalitet. De kan fås med og uden vedhæng og er meget forskellige i deres antal af detaljer. Du vil derfor i vores sortiment finde noget meget enkelt, men også meget feminint. Vores halskæder er lavet i et design meget lig vores andre magnetsmykker og kan derfor sagtens sammensættes således, at du har et smykkesæt. Dette gør dem også velegnede som gaver.


Vi gør opmærksom på, at behandling med magnetsmykker er en alternativ behandlingsform. Den er derfor ikke godkendt af bl.a. Sundhedsstyrelsen. Dog har mange slidgigts patienter og sportsudøvere oplevet smertelindring og følt sig mere veltilpas i forbindelse med, at de har anvendt dem. Der kan læses mere om alternativ behandling her på siden, og har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

 • Gavekort

  Gavekort

  <h6 style="text-align: center;">Giv et gavekort til Ion-Balance.dk og lad modtageren selv vælge blandt...

 • Lavpris Magnet Smykker

  Lavpris Magnet Smykker

  Billige magnet armbånd på tilbud. Men stadig i den velkendte I-Energy kvalitet. Disse armbånd er udført i...

 • I-Energy Helsearmbånd

  I-Energy Helsearmbånd

  I-Energy multiterapi armbånd med 3 - 4 eller 5 elementer udført i kvalitets rustfri stål eller titanium.

 • BIpolar Magnetarmbånd

  BIpolar Magnetarmbånd

  I-Energy Bipolar armbånd er udviklet i samarbejde med Peter Høyrup som har eksperimenteret meget med...

 • Magnet Bangles

  Magnet Bangles

  Flotte Magnet Bangles i rustfri stål til en overkommelig pris

 • Magnet Halskæder

  Magnet Halskæder

  Flotte Magnet Halskæder i  titanium eller rustfri stål i sølv og guld farve. Nikkelfri.

 • Titanium Magnetarmbånd

  Titanium Magnetarmbånd

  Titanium er et stærkt metal, som har en meget flot farve. Titanium vejer 43% mindre end rustfri stål,...

 • Tungsten Magnetarmbånd

  Tungsten Magnetarmbånd

  Tungsten carbide armbånd, laves ved at tungsten og kulsten smedes sammen ved en temperatur på over 1200...

 • Magnet Ankelkæder

  Magnet Ankelkæder

  Magnet ankelkæder udført i nikkelfri rustfri stål, eller hematite.fås med kun magneter, eller som 4i1 med...

 • Magnet Øreringe

  Magnet Øreringe

  Magnet øreringe, kræver ikke hul i ørene, du placer blot øreringen på øret og en meget kraftig magnet på...

 • Hematite Magnetsmykker

  Hematite Magnetsmykker

  Magnetiske smykker lavet af Hematite sten. Hematite er en naturlig magnetisk stenart, som samtidig er meget...


 • I-Energy 5i1 Titanium magnetarmbånd model 8012SG
  Ny

  I-Energy 5i1 Titanium...

  I-Energy Titanium Magnetarmbånd 5i1 model 8012SG, er udført med Børstede Sølvfarvede store hjerter og blanke guldfarvede kryds. Armbåndet har standart 3stk Neodyme magneter a 2500gauss, 2 ion sten a 1500cc, 2 FIR sten, 2 Germanium sten og 2 Energi sten. Armbåndet er standart 19,5cm langt og 8mm bredt.

  DKK 329,00

 • I-Energy Titanium Dobbelt Power Magnetarmbånd TD24
  Ny

  I-Energy Titanium...

  I-Energy Titanium Dobbelt Power magnetarmbånd er udført med led i mat børstet sølv farvet midte og blankpoleret guld platineret kant. Armbåndet er 13mm bredt og standart 21,5cm langt. Armbåndet har i standart længde hele 46 Neodyme magneter a 2500gauss.

  DKK 329,00

 • I-Energy 6i1 Magnetarmbånd læder med dit citat
  Ny

  I-Energy 6i1...

  Nyhed nu med dit valgfrie citat lasergraveret Med Energy 6i1  læder Magnet og ion armbånd får du top kvalitet og er det absolut kraftigste armbånd vi har. Armbåndet er udført i børstet sortplatineret rustfri stål midte med hele 35 elementer i midterstykket....

  DKK 399,00

 • I-Energy rustfri stål 5i1 Halskæde 9019

  I-Energy rustfri stål...

  I-Energy rustfri stål 5i1 model 9019 magnethalskæde er 7mm bredt og udført med led i blank guld kant og mat børstet sølv midte. Halskæden har 9 neodyme magneter a ca 3000Gauss, 8 Ion sten a 1500cc, 8 Germanium sten,8 FIR sten og 7 Energi sten.

  DKK 399,00

 • I-Energy Titanium 5i1 Halskæde 9024S
  Nedsat pris!

  I-Energy Titanium 5i1...

  I-Energy Titanium 5i1 magnethalskæde er 7mm bredt og udført med led i blank sølvplatinering. Halskæden har 7 neodyme magneter a ca 3000Gauss, 6 Ion sten a 1500cc, 6 Germanium sten, 6 FIR sten og 6 Energi sten. Standart mål er...

  DKK 399,00

 • I-Energy 5i1 Rustfri stål Magnethalskæde 9035G

  I-Energy 5i1 Rustfri...

  I-Energy 5i1 Rustfri stål magnethalskæde er udført med hjerter i børstet og blank guldplatinering. Halskæden er 7mm bredt og standart 45cm langt.

  DKK 399,00

 • I-Energy 5i1 rustfri stål magnethalskæde 9029
  Nedsat pris!

  I-Energy 5i1 rustfri...

  5i1 magnethalskæde udført i rustfri stål, med hjerte formede led, som er børstet sølv farvet med den ene ende blank guldplatineret. Halskæden er 7mm bred og standart 46  cm lang. Hvert led måler 10mm Indeholder 10 neodyme...

  DKK 349,00

 • I-Energy 6i1 Magnetarmbånd læder med initialer

  I-Energy 6i1...

  Nyhed nu med dine initialer lasergraveret Med Energy 6i1  læder Magnet og ion armbånd får du top kvalitet og er det absolut kraftigste armbånd vi har. Armbåndet er udført i børstet sortplatineret rustfri stål midte med hele 35 elementer i midterstykket. 12stk...

  DKK 399,00

 • I-Energy 6i1 Magnetarmbånd læder
  Nedsat pris!

  I-Energy 6i1...

  Bemærk 2 sortering. Vi har modtaget et parti af disse som, pga. dårlig pakning fra fabrikken har fået meget lille ubetydelig ridse midt på midterstykket. Spar 40% Med Energy 6i1  læder Magnet og ion...

  DKK 239,40

 • Dorn sæt 3stk.

  Dorn sæt 3stk.

  Dorn sæt bestående af 3 dorne i forskellig tykkelser.  0,7-0,8-0,9mm Spidsen kan udskiftes. Et godt sæt til de smalle armbånd. 3 ekstra spidser medfølger

  DKK 159,00

 • Split uddriver tang til brede armbånd

  Split uddriver tang til...

  Split uddriver tang til brede armbånd fra 10mm og op. Utrolig nem måde at afkorte brede armbånd og ure med 1 værktøj. udført i aluminium Medfølger 3 ekstra splitter.

  DKK 225,00

 • Magnetarmbånd I-Energy 5i1 Titanium 8060B

  Magnetarmbånd I-Energy...

  I-Energy model 8060B er et sortplatineret unisex 5i1 magnetarmbånd, udført i Titanium med børstede led med blank kant. Armbåndet er 10mm bredt og standart 22cm langt. 8060B indeholder 4 2500gauss neodyme magneter, 2 1500cc ion sten, 4 germanium sten, 3 FIR sten og 3 Energi sten.

  DKK 329,00

 • Magnetarmbånd I-Energy 5i1 Titanium Sort 8262B

  Magnetarmbånd I-Energy...

  I-Energy model 8262B er udført i Titanium som er mat sortplatineret, med 2 tynde blank polerede kanter. armbåndet er standart 21,5cm langt og 10mm bredt og indeholder 4stk 3000gauss neodyme magneter, 4 germanium sten, 4 ion sten,...

  DKK 329,00

 • Magnetarmbånd I-Energy rustfri stål 5i1 model 8214
  Nedsat pris!

  Magnetarmbånd I-Energy...

  I-Energy rustfri stål model 8214 er et smalt dame armbånd udført med blank guldplatineret kryds og mat sølv blad. Armbåndet er 7mm bredt og standart 21,5cm langt og indeholder 6stk 2000gauss neodyme magneter, 5 ion sten a 1500cc, 5 FIR sten, 6 germanium sten, og 5 Energi sten.

  DKK 199,00

 • Magnetarmbånd Titanium I-Energy 5i1 8213

  Magnetarmbånd Titanium...

  I-Energy 5i1 Titanium model 8213 er 7mm bredt og standart 20cm langt, og udført med led i børstet sølv som er forskudt, med små blank guldplatinerede mellem led. Model 8213 har standart 2 neodyme magneter a 2000gauss, 2 ion sten a 1500cc, 2 FIR sten og 2 Energi sten.

  DKK 299,00