Magnetsmykker

          MagnetsmykkerMange er efterhånden blevet bekendt med magnetarmbånd og den positive effekt slidgigts patienter og golfspillere har oplevet med dem – men faktisk findes der flere typer magnet smykker end bare armbånd. Vi har i vores sortiment af magnetsmykker alt fra halskæder til øreringe. Alle med de samme fordele som magnetarmbåndene. Alle vores magnetsmykker er stilrene og elegante og velegnede til alle, der vil have glæde af de positive effekter, magneter kan give.


Den alternative behandling, du kan modtage ved hjælp af magneter, kan komme fra langt mere end blot armbånd. Her på siden vil du kunne finde og læse om vores sortiment af magnetsmykker. Vi sørger altid for at vores magnetsmykker er af kvalitet, og vi tester smykkerne med professionelt udstyr, inden vi sender dem ud til kunden.

Magnetsmykker: Øreringe
Hos Ion-balance har vi et godt sortiment af fine magnetøreringe. Det er ikke alle vores øreringe, der kræver, at man har hul i øerne. Nogle fungerer med en magnet, som du placerer bag øret, der holder øreringen på plads. Øreringene findes med og uden sten og i både elegante, enkle og elegante design. Nogle er meget feminine, mens andre er meget neutrale i deres udseende. Vores øreringe passer fint sammen med vores andre magnetsmykker, og man kan derfor godt sammensætte dem til et smykkesæt. Inden for magnetsmykker er øreringene et godt alternativ til armbåndet – f.eks. hos dem der arbejder med fødevarer og ikke må have smykker på og omkring hænderne.


Magnetsmykker: Ankelkæder
Det er ikke alle, der bryder sig om at gå med armbånd, derfor findes der hos os også alternativer. Ankelkæden er en af dem. Ankelkæder er et raffineret, flot og lidt unikt smykke. Det forbindes ikke så ofte med magnetsmykker, men de findes naturligvis i vores kollektion. Vores ankelkæder forekommer i mange forskellige variationer, og deres effekt er den samme som den alternative behandling, du kan finde hos magnet armbåndene. Vi har et godt udvalg af design, der ligesom med vores armbånd er forskellige i deres detaljer og størrelse.


Magnetsmykker: Halskæder
Halskæder er populære, naturligvis findes de også inden for magnetsmykker. Vores magnethalskæder findes i mange forskellige design og i mange forskellige farver metaller. Fælles for dem er, at de er meget elegante, eksklusive og i god kvalitet. De kan fås med og uden vedhæng og er meget forskellige i deres antal af detaljer. Du vil derfor i vores sortiment finde noget meget enkelt, men også meget feminint. Vores halskæder er lavet i et design meget lig vores andre magnetsmykker og kan derfor sagtens sammensættes således, at du har et smykkesæt. Dette gør dem også velegnede som gaver.


Vi gør opmærksom på, at behandling med magnetsmykker er en alternativ behandlingsform. Den er derfor ikke godkendt af bl.a. Sundhedsstyrelsen. Dog har mange slidgigts patienter og sportsudøvere oplevet smertelindring og følt sig mere veltilpas i forbindelse med, at de har anvendt dem. Der kan læses mere om alternativ behandling her på siden, og har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

 • Lavpris Magnet Smykker

  Lavpris Magnet Smykker

  <p>Billige magnet armbånd på tilbud. Men stadig i den velkendte I-Energy kvalitet. Disse armbånd er udført...

 • I-Energy Helsearmbånd

  I-Energy Helsearmbånd

  <p>I-Energy multiterapi armbånd med 3 - 4 eller 5 elementer udført i kvalitets rustfri stål eller...

 • BIpolar Magnetarmbånd

  BIpolar Magnetarmbånd

  <p>I-Energy Bipolar armbånd er udviklet i samarbejde med Peter Høyrup som har eksperimenteret meget med...

 • Magnet Bangles

  Magnet Bangles

  <p>Flotte Magnet Bangles i rustfri stål til en overkommelig pris</p>

 • Magnet Halskæder

  Magnet Halskæder

  <p>Flotte Magnet Halskæder i  titanium eller rustfri stål i sølv og guld farve. Nikkelfri.</p>

 • Titanium Magnetarmbånd

  Titanium Magnetarmbånd

  <p>Titanium er et stærkt metal, som har en meget flot farve. Titanium vejer 43% mindre end rustfri stål,...

 • Tungsten Magnetarmbånd

  Tungsten Magnetarmbånd

  <p>Tungsten carbide armbånd, laves ved at tungsten og kulsten smedes sammen ved en temperatur på over 1200...

 • Magnet Ankelkæder

  Magnet Ankelkæder

  <p>Magnet ankelkæder udført i nikkelfri rustfri stål, eller hematite.fås med kun magneter, eller som 4i1...

 • Magnet Øreringe

  Magnet Øreringe

  <p>Magnet øreringe, kræver ikke hul i ørene, du placer blot øreringen på øret og en meget kraftig magnet på...

 • Hematite Magnetsmykker

  Hematite Magnetsmykker

  <p>Magnetiske smykker lavet af Hematite sten. Hematite er en naturlig magnetisk stenart, som samtidig er...

 • Magnet finger ringe

  Magnet finger ringe

  <p><span style="font-size: 12pt;">Magnet finger ringe udført i rustfri stål eller hematite.</span></p>


 • I-Energy Bipolar Magnet ankelkæde sølvfarvet 8232 Ank
  På Tilbud! Ny

  I-Energy Bipolar Magnet...

  Flot dame magnet ankelkæde i Sølvfarvet Rustfri stål, med skiftevis solide hjerter og hjerter med hul. De solide hjerter er blankpoleret, og hjerter med hul er også blanke. Ankelkæden har standart 13stk 2500gauss magneter. som er monteret Bipolart, dvs med skiftevis syd og nord mod huden. Ankelkæden er 6mm bred og 23,5cm...

  DKK 249,00

 • I-Energy Bipolar magnetarmbånd 2006 Bipol
  Ny

  I-Energy Bipolar...

  I-Energy bipolar magnetarmbånd model 2006Bipol, er et 6,5mm bredt armbånd udført i blank sølvfarvet rustfri stål led i enkel. Armbåndet er standart 19cm lang og  indeholder 24 neodyme magneter a 2000gauss, som er monteret med 2 i hvet led bipolart, dvs skiftevis nord og syd pol mod huden.

  DKK 225,00

 • I-Energy Bipolar titanium magnetarmbånd 8034 Bipol
  Ny

  I-Energy Bipolar...

  I-Energy bipolar magnetarmbånd model 8034Bipol, er et 12mm bredt armbånd udført i blank sortplatinert titanium med blank guldplatineret indre kant. Armbåndet er standart 21,5cm lang og 12mm bredt,  indeholder 19 neodyme magneter a ca 2000gauss, som er monteret bipolart, dvs skiftevis nord og syd pol mod huden.

  DKK 329,00

 • I-Energy Bipolar magnetarmbånd rustfri stål 8178 Bipolar
  Ny

  I-Energy Bipolar...

  I-Energy Bipolar magnetarmbånd model 8178Bipol rustfri stål,  er udført i blanke søvfarvede led med 2 cicilerede striber. Armbåndet er 12mm bredt og standart 21mm langt. hvert led måler ca 12mm. Armbåndet har standart 16 neodyme magneter af 2500gauss, som er monteret bipolart,...

  DKK 245,00

 • I-Energy Bipolar magnetarmbånd 8011G
  Ny

  I-Energy Bipolar...

  Bipolar magnetarmbånd i velkendt I-Energy kvalitet. Model 8011G Bipolar er 6mm bredt og udført i guld og mat rustfri stål. Hvert led består af et guld kryds og en mat sølv dråbe. Har 13 store neodyme magneter af ca 2500-3000 gauss, som er monteret bipolar, dvs skiftevis nord og syd mod huden.

  DKK 245,00

 • I-Energy Bipolar Magnetarmbånd sølvfarvet 8232
  På Tilbud! Ny

  I-Energy Bipolar...

  Flot dame armbånd i Sølvfarvet Rustfri stål, med skiftevis solide hjerter og hjerter med hul. De solide hjerter er blankpoleret, og hjerter med hul er også blanke. Armbåndet har 11 2500gauss magneter. som er monteret Bipolart, dvs med skiftevis syd og nord mod huden. Armbåndet er 6mm bredt og 20cm langt som standart.

  DKK 199,00

 • I-Energy Dobbelt Power Titanium armbånd TD23
  Nedsat pris! Ny

  I-Energy Dobbelt Power...

  Nyhed. I-Energy dobbelt Power titanium armbånd, med dobbelt så mange magneter, som normalt, da der er 2 i hvert led. TD23 er et flot Bredt unisex armbånd udført med led, som er børstet sølv og blank guld platinerede kanter.

  DKK 299,00

 • 2i1 magnethjerte halskæde sølv/sølv
  På Tilbud! Ny

  2i1 magnethjerte...

  Nyhed nu også sølv på begge sider. Nu kan du få de populære magnethjerter, som flot hals smykke, Magnethjerte pendanten er udført i blankpoleret rustfri stål på begge sider og indeholder en stor 20mm meget kraftig neodyme magnet på over 3000gauss, og afgiver ca 1000cc...

  DKK 199,00

 • I-Enegy Magnetarmbånd Rustfristl 8201B

  I-Enegy Magnetarmbånd...

  Flot magnetarmbånd i rustfri stål, armbåndet er udført i blank sortplatinering med  cicileret midte, armbåndet har kraftige neodyme magneter af 2500-3000gauss pr stk

  DKK 245,00

 • I-Energy Titanium magnetarmbånd 8011BM

  I-Energy Titanium...

  Titanium magnetarmbånd i velkendt I-Energy kvalitet. Model 8011BM Dame armbånd 6mm bred i blank sort titanium med matsort platinerede dråber i midten. Hvert led består af et blank sortplatineret kryds og en mat sort dråbe i midten.. Har 2 elementer i hvert led, ialt 26 neodyme magneter a 2000gauss

  DKK 299,00

 • I-Energy Dobbelt Power rustfristål armbånd ST22
  Nedsat pris!

  I-Energy Dobbelt Power...

  I-Energy dobbelt Power Rustfristål magnetarmbånd, med dobbelt så mange magneter, som normalt, da der er 2 i hvert led. ST22 er et flot Bredt unisex armbånd udført med led, som er børstet sølv, med blanke sølvfarvede kanter. Bemærk da armbåndet er i rustfri stål og bredt vejer det ca 75gram.

  DKK 195,00

 • Flexibelt rustfri stål magnetarmbånd med kobber Flex12

  Flexibelt rustfri stål...

  Flexibelt smalt dame magnetarmbånd rustfri stål,  udført i helt blank sortplatineret led samt plade. Indeholder 2stk 3000gauss magneter Se testvideo nedenfor, samt 100% sortplatineret kobber plade. Armbåndet er 8mm bredt og fås i 3 størrelser. Small...

  DKK 199,00

 • Flexibelt rustfri stål magnetarmbånd med kobber Flex11

  Flexibelt rustfri stål...

  Flexibelt bredt magnetarmbånd i rustfri stål,  udført i blank sortplatinerede led og blank sortplatineret midte. Indeholder 2stk 3000gauss magneter Se testvideo nedenfor, samt sortplatineret 100%  rent kobber plade. Armbåndet er 14mm bredt og fås i 3...

  DKK 199,00

 • I-Energy Titanium magnetarmbånd 8178M

  I-Energy Titanium...

  I-Energy Titanium magnetarmbånd model 8178M er udført i børstede søvfarvede led med 2 cicilerede stiper. Armbåndet er 12mm bredt og standart 22m langt. hvert led måler ca 12mm. Armbndet har standart 18 kraftige neodyme magneter af 3000gauss.

  DKK 299,00

 • I-Energy Dobbelt Power Titanium magnetarmbånd TD21
  Nedsat pris!

  I-Energy Dobbelt Power...

  I-Energy Dobbelt power TD21 er udført i mat guldplatineret titanium med tynd blank sort platineret kant. armbåndet er 15mm bredt og standart 22cm langt. TD21 har 10 neodyme magneter a 2500 gauss, 8 ion sten af 1500cc, 8 germanium sten, 8 FIR sten og 8 Energi sten.

  DKK 299,00