Magnetsmykker

          MagnetsmykkerMange er efterhånden blevet bekendt med magnetarmbånd og den positive effekt slidgigts patienter og golfspillere har oplevet med dem – men faktisk findes der flere typer magnet smykker end bare armbånd. Vi har i vores sortiment af magnetsmykker alt fra halskæder til øreringe. Alle med de samme fordele som magnetarmbåndene. Alle vores magnetsmykker er stilrene og elegante og velegnede til alle, der vil have glæde af de positive effekter, magneter kan give.


Den alternative behandling, du kan modtage ved hjælp af magneter, kan komme fra langt mere end blot armbånd. Her på siden vil du kunne finde og læse om vores sortiment af magnetsmykker. Vi sørger altid for at vores magnetsmykker er af kvalitet, og vi tester smykkerne med professionelt udstyr, inden vi sender dem ud til kunden.

Magnetsmykker: Øreringe
Hos Ion-balance har vi et godt sortiment af fine magnetøreringe. Det er ikke alle vores øreringe, der kræver, at man har hul i øerne. Nogle fungerer med en magnet, som du placerer bag øret, der holder øreringen på plads. Øreringene findes med og uden sten og i både elegante, enkle og elegante design. Nogle er meget feminine, mens andre er meget neutrale i deres udseende. Vores øreringe passer fint sammen med vores andre magnetsmykker, og man kan derfor godt sammensætte dem til et smykkesæt. Inden for magnetsmykker er øreringene et godt alternativ til armbåndet – f.eks. hos dem der arbejder med fødevarer og ikke må have smykker på og omkring hænderne.


Magnetsmykker: Ankelkæder
Det er ikke alle, der bryder sig om at gå med armbånd, derfor findes der hos os også alternativer. Ankelkæden er en af dem. Ankelkæder er et raffineret, flot og lidt unikt smykke. Det forbindes ikke så ofte med magnetsmykker, men de findes naturligvis i vores kollektion. Vores ankelkæder forekommer i mange forskellige variationer, og deres effekt er den samme som den alternative behandling, du kan finde hos magnet armbåndene. Vi har et godt udvalg af design, der ligesom med vores armbånd er forskellige i deres detaljer og størrelse.


Magnetsmykker: Halskæder
Halskæder er populære, naturligvis findes de også inden for magnetsmykker. Vores magnethalskæder findes i mange forskellige design og i mange forskellige farver metaller. Fælles for dem er, at de er meget elegante, eksklusive og i god kvalitet. De kan fås med og uden vedhæng og er meget forskellige i deres antal af detaljer. Du vil derfor i vores sortiment finde noget meget enkelt, men også meget feminint. Vores halskæder er lavet i et design meget lig vores andre magnetsmykker og kan derfor sagtens sammensættes således, at du har et smykkesæt. Dette gør dem også velegnede som gaver.


Vi gør opmærksom på, at behandling med magnetsmykker er en alternativ behandlingsform. Den er derfor ikke godkendt af bl.a. Sundhedsstyrelsen. Dog har mange slidgigts patienter og sportsudøvere oplevet smertelindring og følt sig mere veltilpas i forbindelse med, at de har anvendt dem. Der kan læses mere om alternativ behandling her på siden, og har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

 • Lavpris Magnet Smykker

  Lavpris Magnet Smykker

  Billige magnet armbånd på tilbud. Men stadig i den velkendte I-Energy kvalitet. Disse armbånd er udført i...

 • I-Energy Helsearmbånd

  I-Energy Helsearmbånd

  I-Energy multiterapi armbånd med 3 - 4 eller 5 elementer udført i kvalitets rustfri stål eller titanium.

 • BIpolar Magnetarmbånd

  BIpolar Magnetarmbånd

  I-Energy Bipolar armbånd er udviklet i samarbejde med Peter Høyrup som har eksperimenteret meget med...

 • Magnet Bangles

  Magnet Bangles

  Flotte Magnet Bangles i rustfri stål til en overkommelig pris

 • Magnet Halskæder

  Magnet Halskæder

  Flotte Magnet Halskæder i  titanium eller rustfri stål i sølv og guld farve. Nikkelfri.

 • Titanium Magnetarmbånd

  Titanium Magnetarmbånd

  Titanium er et stærkt metal, som har en meget flot farve. Titanium vejer 43% mindre end rustfri stål,...

 • Tungsten Magnetarmbånd

  Tungsten Magnetarmbånd

  Tungsten carbide armbånd, laves ved at tungsten og kulsten smedes sammen ved en temperatur på over 1200...

 • Magnet Ankelkæder

  Magnet Ankelkæder

  Magnet ankelkæder udført i nikkelfri rustfri stål, eller hematite.fås med kun magneter, eller som 4i1 med...

 • Magnet Øreringe

  Magnet Øreringe

  Magnet øreringe, kræver ikke hul i ørene, du placer blot øreringen på øret og en meget kraftig magnet på...

 • Hematite Magnetsmykker

  Hematite Magnetsmykker

  Magnetiske smykker lavet af Hematite sten. Hematite er en naturlig magnetisk stenart, som samtidig er meget...

 • Gavekort

  Gavekort

  <h6 style="text-align: center;">Giv et gavekort til Ion-Balance.dk og lad modtageren selv vælge blandt...


 • Magnet Ørering rustfri stål EB04RG
  Ny

  Magnet Ørering rustfri...

  Magnet Ørering sæt i rustfri stål EB04RG med stick, i blank rødguldplatinering med Ciseleret mønster 13mm høj og 8mm bred Indeholder 1stk 2000gauss neodyme magnet.

  DKK 125,00

 • Magnet Ørering rustfri stål EB04G
  Ny

  Magnet Ørering rustfri...

  Magnet Ørering sæt i rustfri stål EB04G med stick, i blank guldplatinering med Ciseleret mønster 13mm høj og 8mm bred Indeholder 1stk 2000gauss neodyme magnet.

  DKK 125,00

 • Magnet Ørering rustfri stål EB04B
  Nedsat pris! Ny

  Magnet Ørering rustfri...

  Magnet Ørering sæt i rustfri stål EB04B med stick, i blank sortplatinering med Ciseleret mønster 13mm høj og 8mm bred Indeholder 1stk 2000gauss neodyme magnet.

  DKK 99,00

 • Magnet Ørering rustfri stål EB03RG
  Ny

  Magnet Ørering rustfri...

  Magnet Ørering sæt i rustfri stål EB03RG med stick, i børstet og blank rødguldplatinering, 10mm høj og 7mm bred Indeholder 1stk 2000gauss neodyme magnet.

  DKK 125,00

 • Magnet Ørering rustfri stål EB03G
  Ny

  Magnet Ørering rustfri...

  Magnet Ørering sæt i rustfri stål EB03G med stick, i børstet og blank guldplatinering, 10mm høj og 7mm bred Indeholder 1stk 2000gauss neodyme magnet.

  DKK 125,00

 • Magnet Ørering rustfri stål EB01RG
  Ny

  Magnet Ørering rustfri...

  Magnet Ørering sæt i rustfri stål EB01RG med stick, i rødguldplatinering med glas sten.  Indeholder 1stk 2000gauss neodyme magnet. Ø 8mm og 4mm tyk.

  DKK 125,00

 • Magnet Ørering rustfri stål EB01G
  Ny

  Magnet Ørering rustfri...

  Magnet Ørering sæt i rustfri stål EB01G med stick, i guldplatinering med glas sten.  Indeholder 1stk 2000gauss neodyme magnet. Ø 8mm og 4mm tyk.

  DKK 125,00

 • I-Energy Dobbelt Power 5i1 Titanium armbånd TD34
  Nedsat pris!

  I-Energy Dobbelt Power...

  I-Energy Titanium dobbeltpower 5i1 magnetarmbånd udført i børstede sølvfarved led med blank guld kant. TD34 er standart 22cm langt og 12mm bredt. Armbåndet indeholder 10 neodyme mangeter af 2500gauss, 10 ion sten a 1500cc, 10 Germanium sten, 8 FIR sten og 8 Energi sten.

  DKK 289,00

 • I-Energy Dobbelt Power 5i1 Titanium armbånd TD33
  Nedsat pris!

  I-Energy Dobbelt Power...

  I-Energy Dobbelt power Titanium TD33 er udført i mat Roseguld platinering i midten og tynd blank roseguld platineret kant. armbåndet er 15mm bredt og standart 22cm langt. TD33 har 10 neodyme magneter a 2500 gauss, 8 ion sten af 1500cc, 8 germanium sten, 8 FIR sten og 8 Energi...

  DKK 279,00

 • I-Energy Dobbelt Power 5i1 Titanium armbånd TD32
  Nedsat pris!

  I-Energy Dobbelt Power...

  I-Energy dobbelt Power 5i1 titanium armbånd, med dobbelt så mange magneter, ion sten, FIR sten Energi sten og Germanium som normalt, da der er 2 i hvert led. TD32 er et flot Bredt Herre armbånd udført i Børstet Guldplatineret Titanium med små børstede sølv felter.

  DKK 299,00

 • I-Energy magnetarmbånd model 8612 Dolphin

  I-Energy magnetarmbånd...

  Unikt udført rustfrit stål magnetarmbånd udført med led af blank sølvfarvede delfiner, med små korte blank guldplatinerede mellem led. Armbåndet er standart 19cm langt og max10mm bredt på det bredeste led. og 7 neodyme magneter af 2500 gauss.

  DKK 299,00

 • I-Energy 5i1 Titanium 8290TSG
  Nedsat pris!

  I-Energy 5i1 Titanium...

  I-Energy Titanium model 8290TSG er et smalt damearmbånd udført med led i guldplatinerede cirkler med børstet sølv midte. Armbåndet er 6mm bredt og standart 19cm langt. Indeholder 4stk 2500gauss neodyme magneter, 4 ion sten af 1500cc, 4 Germanium sten, 3 FIR sten og 3 Energi sten.

  DKK 299,00

 • I-Energy rustfri stål 5i1 Halskæde 9024GS
  Nedsat pris!

  I-Energy rustfri stål...

  I-Energy Rustfri stål magnethalskæde er 7mm bredt og udført med led i blank guld og mat sølv. Halskæden har Standart 31 neodyme magneter a ca 3000Gauss. Standart mål er 47cm

  DKK 299,00

 • Magnet Vand pind

  I-Energy Magnet Vand...

  Magnetiseret vandpind i høj kvalitets rustfri stål med små fine krystaller foran og 1 stk. magnet a 1500 gauss, bagpå. Vandpinden er ca. 19 cm. lang med en kraftig 3000gauss magnet i en lukket kapsel. Kan bruges i alle drikke. En...

  DKK 179,00

 • Kobber Ring 2x1500gauss CR03

  Kobber Ring 2x1500gauss...

  Kobber magnetring udført i 100% rent kobber, med 2stk kraftige 1500gauss neodyme magneter. Ringen er justerbar og kan justeres fra ca 15mm - 20mm og er 5mm bred.   CR03 er udført i enkel blankt kobber....

  DKK 75,00