Magnetsmykker

          MagnetsmykkerMange er efterhånden blevet bekendt med magnetarmbånd og den positive effekt slidgigts patienter og golfspillere har oplevet med dem – men faktisk findes der flere typer magnet smykker end bare armbånd. Vi har i vores sortiment af magnetsmykker alt fra halskæder til øreringe. Alle med de samme fordele som magnetarmbåndene. Alle vores magnetsmykker er stilrene og elegante og velegnede til alle, der vil have glæde af de positive effekter, magneter kan give.


Den alternative behandling, du kan modtage ved hjælp af magneter, kan komme fra langt mere end blot armbånd. Her på siden vil du kunne finde og læse om vores sortiment af magnetsmykker. Vi sørger altid for at vores magnetsmykker er af kvalitet, og vi tester smykkerne med professionelt udstyr, inden vi sender dem ud til kunden.

Magnetsmykker: Øreringe
Hos Ion-balance har vi et godt sortiment af fine magnetøreringe. Det er ikke alle vores øreringe, der kræver, at man har hul i øerne. Nogle fungerer med en magnet, som du placerer bag øret, der holder øreringen på plads. Øreringene findes med og uden sten og i både elegante, enkle og elegante design. Nogle er meget feminine, mens andre er meget neutrale i deres udseende. Vores øreringe passer fint sammen med vores andre magnetsmykker, og man kan derfor godt sammensætte dem til et smykkesæt. Inden for magnetsmykker er øreringene et godt alternativ til armbåndet – f.eks. hos dem der arbejder med fødevarer og ikke må have smykker på og omkring hænderne.


Magnetsmykker: Ankelkæder
Det er ikke alle, der bryder sig om at gå med armbånd, derfor findes der hos os også alternativer. Ankelkæden er en af dem. Ankelkæder er et raffineret, flot og lidt unikt smykke. Det forbindes ikke så ofte med magnetsmykker, men de findes naturligvis i vores kollektion. Vores ankelkæder forekommer i mange forskellige variationer, og deres effekt er den samme som den alternative behandling, du kan finde hos magnet armbåndene. Vi har et godt udvalg af design, der ligesom med vores armbånd er forskellige i deres detaljer og størrelse.


Magnetsmykker: Halskæder
Halskæder er populære, naturligvis findes de også inden for magnetsmykker. Vores magnethalskæder findes i mange forskellige design og i mange forskellige farver metaller. Fælles for dem er, at de er meget elegante, eksklusive og i god kvalitet. De kan fås med og uden vedhæng og er meget forskellige i deres antal af detaljer. Du vil derfor i vores sortiment finde noget meget enkelt, men også meget feminint. Vores halskæder er lavet i et design meget lig vores andre magnetsmykker og kan derfor sagtens sammensættes således, at du har et smykkesæt. Dette gør dem også velegnede som gaver.


Vi gør opmærksom på, at behandling med magnetsmykker er en alternativ behandlingsform. Den er derfor ikke godkendt af bl.a. Sundhedsstyrelsen. Dog har mange slidgigts patienter og sportsudøvere oplevet smertelindring og følt sig mere veltilpas i forbindelse med, at de har anvendt dem. Der kan læses mere om alternativ behandling her på siden, og har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

 • Lavpris Magnet Smykker

  Lavpris Magnet Smykker

  Billige magnet armbånd på tilbud. Men stadig i den velkendte I-Energy kvalitet. Disse armbånd er udført i...

 • I-Energy Helsearmbånd

  I-Energy Helsearmbånd

  I-Energy multiterapi armbånd med 3 - 4 eller 5 elementer udført i kvalitets rustfri stål eller titanium.

 • BIpolar Magnetarmbånd

  BIpolar Magnetarmbånd

  I-Energy Bipolar armbånd er udviklet i samarbejde med Peter Høyrup som har eksperimenteret meget med...

 • Magnet Bangles

  Magnet Bangles

  Flotte Magnet Bangles i rustfri stål til en overkommelig pris

 • Magnet Halskæder

  Magnet Halskæder

  Flotte Magnet Halskæder i  titanium eller rustfri stål i sølv og guld farve. Nikkelfri

 • Titanium Magnetarmbånd

  Titanium Magnetarmbånd

  Titanium er et stærkt metal, som har en meget flot farve. Titanium vejer 43% mindre end rustfri stål,...

 • Tungsten Magnetarmbånd

  Tungsten Magnetarmbånd

  Tungsten carbide armbånd, laves ved at tungsten og kulsten smedes sammen ved en temperatur på over 1200...

 • Magnet Ankelkæder

  Magnet Ankelkæder

  Magnet ankelkæder udført i nikkelfri rustfri stål, eller hematite.fås med kun magneter, eller som 4i1 med...

 • Magnet Øreringe

  Magnet Øreringe

  Magnet øreringe, kræver ikke hul i ørene, du placer blot øreringen på øret og en meget kraftig magnet på...

 • Hematite Magnetsmykker

  Hematite Magnetsmykker

  Magnetiske smykker lavet af Hematite sten. Hematite er en naturlig magnetisk stenart, som samtidig er meget...

 • Værktøj og tilbehør

  Værktøj og tilbehør

  <p style="text-align: center;"><span style="font-size: 12pt;">Værktøj til afkortning af armbånd, løse beads...


 • I-Energy Rustfri stål 5i1 model 8384
  På Tilbud! Ny

  I-Energy Rustfri stål...

  I-Energy rustfri stål 5i1 model 8384 er et enkelt luftigt unisex armbånd med børstede lange led med stibe, og blankpoleret kryds led. 8384 er 10mm bredt og standart 20,5cm langt Armbåndet indeholder 2 neodyme magneter a 2500 gauss, 2 ion sten a 1500cc, 1 FIR sten og 1 Energi...

  DKK 179,00

 • I-Energy Magnetarmbånd rustfri stål 8251SB
  Ny

  I-Energy Magnetarmbånd...

  I-Energy magnetarmbånd rustfri stål model 8251SB er udført med led i mat sortplatineret midte og blankpoleret sølvfarvet kant. Armbåndet er 13mm bredt og standart 20,5cm langt. Armbåndet indeholder 22stk 2500gauss neodyme magneter.

  DKK 199,00

 • I-Energy 5i1 Titanium armbånd 8228B
  Ny

  I-Energy 5i1 Titanium...

  Ny model i Titanium. I-Energy Titanium 5i1 model 8228B er udført i buede led som snor sig rundt om armen. Ledene er udført med sortplatieret cicileret midte og kanter. armbåndet er 6mm bredt og standart 20cm langt.

  DKK 299,00

 • I-Energy Titanium magnetarmbånd 5i1 8262
  Ny

  I-Energy Titanium...

  I-Energy Herre model 8262 Titanium 5i1 magnetarmbånd, med mange flotte detaljer, armbåndet er 12mm bredt og standart 21,5cm langt og udført i sølvfarvet børstet titanium med blank poleret kant.

  DKK 299,00

 • Magnetørering rustfri stål model 2019
  Ny

  Magnetøreringe sæt...

  Magnet øreringe sæt fremstillet i sølvfarvet rustfri stål, med dråbeformet blad øreringen indeholder 1stk 2000gauss magnet pr ørering. Måler ca 6x3mm

  DKK 99,00

 • I-Energy Rustfri stål 5i1 model 8263S
  På Tilbud! Ny

  I-Energy Rustfri stål...

  Billig men stadig i den velkendte I-Energy Kvalitet. 12 mm bredt i mat stål og blank stål. ledene er i børstet mat stål, for enden af hvert led er der en buet blankpoleret måne. armbåndet har 4neodyme magneter a 2500 gauss, 4 ion sten a 1500cc, 3 FIR sten, 4 Germanium sten og 3 Energi sten. Bemærk billede viser...

  DKK 199,00

 • I-Energy magnetarmbånd 8390G
  Ny

  I-Energy magnetarmbånd...

  I-Energy model 8390G er udført i rustfri stål med guldplatineringer. ledene er skiftevis hjerter i børstet sølvfarve og guldplatinerede kryds med sølv midte og små fordybninger. 8390G er 10mm bredt og Standart 21,5cm langt og indeholder 10stk 2500 gauss neodyme magneter. Hvert...

  DKK 225,00

 • I-Energy 5i1 Rustfri stål 8060B
  Ny

  I-Energy 5i1 Rustfri...

  I-Energy model 8060B er et sortplatineret unisex 5i1 magnetarmbånd, udført børstede led med blank kant. Armbåndet er 10mm bredt og standart 22cm langt. 8060B indeholder 4 2500gauss neodyme magneter, 2 1500cc ion sten, 4 germanium sten, 3 FIR sten og 3 Energi sten.

  DKK 245,00

 • I-Energy 5i1 Titanium sølvfarvet 8232
  På Tilbud! Ny

  I-Energy 5i1 Titanium...

  Flot dame armbånd i Sølvfarvet titanium, med skiftevis solide hjerter og hjerter med hul. De solide hjerter er børstet, og hjerter med hul er blanke. Armbåndet har 3 3000gauss magneter, 2 FIR sten, 2 Germanium sten og 2 Ion sten og 2 Energi sten. Armbåndet er 6mm bredt og 20cm langt som standart.

  DKK 299,00

 • I-Energy 4i1 Titanium magnetarmbånd model 8125
  På Tilbud! Ny

  I-Energy 5i1 Titanium...

  I-Energy model 8125G er et smalt dame multi terapi armbånd, med led i skiftevis børstet sølv farvede og guldplatineret blanke led i Titanium. Armbåndet er 6mm bredt

  DKK 299,00

 • ANkelkæde I-Energy 5i1 Titanium 8290TSG-ANK
  Ny

  Ankelkæde I-Energy 5i1...

  I-Energy Titanium model 8290TSG er et smalt dameankelkæde udført med led i guldplatinerede cirkler med børstet sølv midte. Ankelkæden er 6mm bredt og standart 25cm langt. Indeholder 6stk 2500gauss neodyme magneter, 5 ion sten af 1500cc, 5 Germanium sten, 4 FIR sten og 3 Energi sten.

  DKK 399,00

 • I-Energy 5i1 model 8336SG-ANK
  Nedsat pris! Ny

  I-Energy 5i1 model...

  Flot dameankelkæde udført i rustfri stål med Børstede hjerteformede led med blank guldplatineret ende. 6mm bred og standart 24,5cm lang. Indeholder 7stk 2500gauss neodyme magneter, 7 ion sten af 1500cc, 6 FIR sten, 6 germanium sten og 6 Energi sten.

  DKK 334,00

 • I-Energy magnetarmbånd Sterling Sølv Platineret model HY-S359
  Nedsat pris! Ny

  I-Energy magnetarmbånd...

  Nyhed Flot dame magnetarmbånd, med kerne i rustfristål, med kraftig platinering i ægte 925 Sterling Sølv. med skiftevis hjerter og næsehorn forbundet med et kryds.  Armbåndet er 8mm bredt og standart 20cm lang, og indeholder 9stk 2500 gauss neodyme magneter.

  DKK 221,00

 • Magnetarmbånd Par sæt med Gravering Rustfri stål
  Nedsat pris!

  Magnetarmbånd Par sæt...

  Flot par sæt i blankploeret rustfri stål med lille plade til personlig gravering, som er inkluderet i prisen. Herre model er 8mm bred og standart 21cm lang, med 14 neodyme magneter a 2500 gauss, 35x8mm plade til gravering i midten

  DKK 449,00

 • I-Energy magnetarmbånd Sortplatineret HY-S298-2
  Nedsat pris!

  I-Energy magnetarmbånd...

  I-Energy model HY-S298-2 er et sortplatineret unisex armbånd med mønster, udført i Rustfristål. Armbåndet indeholder 6 neodymemagneter  a 2500 gauss. Standart længden er 22cm. Armbåndet er 11mm bredt hvert led måler ca 15mm

  DKK 179,00