Magnetsmykker

          MagnetsmykkerMange er efterhånden blevet bekendt med magnetarmbånd og den positive effekt slidgigts patienter og golfspillere har oplevet med dem – men faktisk findes der flere typer magnet smykker end bare armbånd. Vi har i vores sortiment af magnetsmykker alt fra halskæder til øreringe. Alle med de samme fordele som magnetarmbåndene. Alle vores magnetsmykker er stilrene og elegante og velegnede til alle, der vil have glæde af de positive effekter, magneter kan give.


Den alternative behandling, du kan modtage ved hjælp af magneter, kan komme fra langt mere end blot armbånd. Her på siden vil du kunne finde og læse om vores sortiment af magnetsmykker. Vi sørger altid for at vores magnetsmykker er af kvalitet, og vi tester smykkerne med professionelt udstyr, inden vi sender dem ud til kunden.

Magnetsmykker: Øreringe
Hos Ion-balance har vi et godt sortiment af fine magnetøreringe. Det er ikke alle vores øreringe, der kræver, at man har hul i øerne. Nogle fungerer med en magnet, som du placerer bag øret, der holder øreringen på plads. Øreringene findes med og uden sten og i både elegante, enkle og elegante design. Nogle er meget feminine, mens andre er meget neutrale i deres udseende. Vores øreringe passer fint sammen med vores andre magnetsmykker, og man kan derfor godt sammensætte dem til et smykkesæt. Inden for magnetsmykker er øreringene et godt alternativ til armbåndet – f.eks. hos dem der arbejder med fødevarer og ikke må have smykker på og omkring hænderne.


Magnetsmykker: Ankelkæder
Det er ikke alle, der bryder sig om at gå med armbånd, derfor findes der hos os også alternativer. Ankelkæden er en af dem. Ankelkæder er et raffineret, flot og lidt unikt smykke. Det forbindes ikke så ofte med magnetsmykker, men de findes naturligvis i vores kollektion. Vores ankelkæder forekommer i mange forskellige variationer, og deres effekt er den samme som den alternative behandling, du kan finde hos magnet armbåndene. Vi har et godt udvalg af design, der ligesom med vores armbånd er forskellige i deres detaljer og størrelse.


Magnetsmykker: Halskæder
Halskæder er populære, naturligvis findes de også inden for magnetsmykker. Vores magnethalskæder findes i mange forskellige design og i mange forskellige farver metaller. Fælles for dem er, at de er meget elegante, eksklusive og i god kvalitet. De kan fås med og uden vedhæng og er meget forskellige i deres antal af detaljer. Du vil derfor i vores sortiment finde noget meget enkelt, men også meget feminint. Vores halskæder er lavet i et design meget lig vores andre magnetsmykker og kan derfor sagtens sammensættes således, at du har et smykkesæt. Dette gør dem også velegnede som gaver.


Vi gør opmærksom på, at behandling med magnetsmykker er en alternativ behandlingsform. Den er derfor ikke godkendt af bl.a. Sundhedsstyrelsen. Dog har mange slidgigts patienter og sportsudøvere oplevet smertelindring og følt sig mere veltilpas i forbindelse med, at de har anvendt dem. Der kan læses mere om alternativ behandling her på siden, og har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

 • Lavpris Magnet Smykker

  Lavpris Magnet Smykker

  <p>Billige magnet armbånd på tilbud. Men stadig i den velkendte I-Energy kvalitet. Disse armbånd er udført...

 • I-Energy Helsearmbånd

  I-Energy Helsearmbånd

  I-Energy multiterapi armbånd med 3 - 4 eller 5 elementer udført i kvalitets rustfri stål eller titanium.

 • BIpolar Magnetarmbånd

  BIpolar Magnetarmbånd

  I-Energy Bipolar armbånd er udviklet i samarbejde med Peter Høyrup som har eksperimenteret meget med...

 • Magnet Bangles

  Magnet Bangles

  Flotte Magnet Bangles i rustfri stål til en overkommelig pris

 • Magnet Halskæder

  Magnet Halskæder

  Flotte Magnet Halskæder i  titanium eller rustfri stål i sølv og guld farve. Nikkelfri.

 • Titanium Magnetarmbånd

  Titanium Magnetarmbånd

  Titanium er et stærkt metal, som har en meget flot farve. Titanium vejer 43% mindre end rustfri stål,...

 • Tungsten Magnetarmbånd

  Tungsten Magnetarmbånd

  Tungsten carbide armbånd, laves ved at tungsten og kulsten smedes sammen ved en temperatur på over 1200...

 • Magnet Ankelkæder

  Magnet Ankelkæder

  Magnet ankelkæder udført i nikkelfri rustfri stål, eller hematite.fås med kun magneter, eller som 4i1 med...

 • Magnet Øreringe

  Magnet Øreringe

  Magnet øreringe, kræver ikke hul i ørene, du placer blot øreringen på øret og en meget kraftig magnet på...

 • Hematite Magnetsmykker

  Hematite Magnetsmykker

  Magnetiske smykker lavet af Hematite sten. Hematite er en naturlig magnetisk stenart, som samtidig er meget...

 • Gavekort

  Gavekort

  <h6 style="text-align: center;">Giv et gavekort til Ion-Balance.dk og lad modtageren selv vælge blandt...


 • Magnetarmbånd Rustfri stål model Get05
  På Tilbud! Ny

  Magnetarmbånd 4i1 stål model Get05

  Lavpris stål magnetarmbånd 4i1 model Get05 er 11mm bredt og har pile formede led med felter i guldplatinering, cicileret og sølvfarve. Get05 har i standart længden 21,5cm, 5 neodyme magneter a 2500gauss, 5 ion sten, 5 germanium sten og 6 FIR sten.

  DKK 149,00

 • Kobber bangle EBC008 6x3000gauss magneter R
  Nedsat pris! Ny

  Kobber bangle EBC008 6x3000gauss...

  Håndlavet massiv 99,9% rent kobber bangle i enkel stil, med sølvplatineret  kærv dekoration. Indeholder 6stk 3000gauss kraftige neodyme magneter. ca 8mm bred.

  DKK 99,00

 • Kobber bangle EBC007 6x3000gauss magneter R
  Ny

  Kobber bangle EBC007 6x3000gauss...

  Håndlavet massiv 99,9% rent kobber bangle i enkel stil, med sølvplatineret dekoration. Indeholder 6stk 3000gauss kraftige neodyme magneter. ca 8mm bred.

  DKK 149,00

 • Kobber bangle EBC006 6x3000gauss magneter R
  Ny

  Kobber bangle EBC006 6x3000gauss...

  Håndlavet Massiv 99,9% rent kobber bangle i enkel stil, med sølvplatineret mønster. Indeholder 6stk 3000gauss kraftige neodyme magneter. ca 8mm bred.

  DKK 149,00

 • Kobber bangle EBC005 6x3000gauss magneter R
  Ny

  Kobber bangle EBC005 6x3000gauss...

  Håndlavet massiv 99,9% rent kobber bangle i enkel stil, med 2 tynde riller. Indeholder 6stk 3000gauss kraftige neodyme magneter. ca 8mm bred.

  DKK 149,00

 • Kobber bangle EBC004 6x3000gauss magneter R
  Nedsat pris! Ny

  Kobber bangle EBC004 6x3000gauss...

  Massiv 99,9% rent kobber bangle i enkel stil, med  sølvplatinerede Skrue kæv mønster. Indeholder 6stk 3000gauss kraftige neodyme magneter. ca 8mm bred.

  DKK 99,00

 • Kobber bangle EBC003 6x3000gauss magneter R
  Ny

  Kobber bangle EBC003 6x3000gauss...

  Massiv 99,9% rent kobber bangle i enkel stil, med  sølvplatineret stribe. Indeholder 6stk 3000gauss kraftige neodyme magneter. ca 8mm bred.

  DKK 149,00

 • I-Energy Dobbelt Power Titanium magnetarmbånd TD43
  Nedsat pris!

  I-Energy Dobbelt Power Titanium...

  I-Energy Dobbelt power Titanium TD43 er udført i flot mat Roseguld platinering i midten og tynd blank roseguld platineret kant. armbåndet er 15mm bredt og i standart længden 22cm,  har TD43 32 neodyme magneter a 2500 gauss.

  DKK 299,00

 • I-Energy Dobbelt Power Titanium armbånd TD42

  I-Energy Dobbelt Power Titanium...

  Nyhed I-Energy Titanium Dobbelt Power magnetarmbånd TD42 er udført i Sortplatineret titanium, med matte led med "træ" stuktur og smalle Blankpolerede sort farvede streger. Armbåndet er 14mm bredt i standart lænden 21cm har armbåndet 36 kraftige neodyme magneter af 2500gauss....

  DKK 349,00

 • I-Energy Dobbelt Power 5i1 Titanium armbånd TD41
  Nedsat pris!

  I-Energy Dobbelt Power 5i1...

  Nyhed I-Energy Titanium Dobbelt Power magnetarmbånd TD41 er udført i Sortplatineret titanium, med matte led med "træ" stuktur og smalle Blankpolerede sølv farvede streger. Armbåndet er 14mm bredt og standart 21cm langt. Armbåndet har 8 Neodyme magneter a ca 2500 gauss, 8 ion...

  DKK 299,00

 • I-Energy Dobbelt Power Titanium magnetarmbånd TD40

  I-Energy Dobbelt Power Titanium...

  Nyhed. I-Energy dobbelt Power titanium armbånd, med dobbelt så mange magneter som normalt, da der er 2 i hvert led. TD40 er et flot Bredt unisex armbånd udført med led, som er børstet sølv og blank sort platinerede kanter. Armbåndet er 15mm bredt og har i standart længde 22cm,...

  DKK 349,00

 • I-Energy Dobbelt Power 5i1 Titanium armbånd TD7

  I-Energy Dobbelt Power 5i1...

  Nyhed. I-Energy dobbelt Power 5i1 titanium armbånd, med dobbelt så mange magneter, ion sten, FIR sten Energi sten og Germanium som normalt, da der er 2 i hvert led. TD7 er et flot Bredt unisex armbånd udført med led, som er børstet sølv og blank sort platinerede kanter.

  DKK 349,00

 • I-Energy Dobbelt Power bipolar magnetarmbånd SD39

  I-Energy Dobbelt Power bipolar...

  I-Energy Dobbelt power bipolar magnetarmbånd SD39 er udført i blank sølvfarvet rustfri stål. Armbåndet er 15mm bredt og i standart mål 22cm indeholder den 42 neodyme magneter af 2500gauss, disse magneter er monteret bipolart, dvs skiftevis nord/syd Læs mere om bipolar armbånd...

  DKK 249,00

 • I-Energy Bipolar magnetarmbånd/ankelkæde S-515 Bipol
  Nedsat pris!

  I-Energy Bipolar...

  I-Energy bipolar magnetarmbånd/ankelkæde model S-515Bipol, er et 6,5mm bredt armbånd/ankelkæde udført i skiftevis blank og børstet sølvfarvet rustfri stål led i enkel stil. Armbåndet/ankelkæden er standart 19cm lang og indeholder14 neodyme magneter a 2000gauss, som er monteret bipolart, dvs skiftevis nord og syd pol mod...

  DKK 199,00

 • I-Energy Bipolar magnetarmbånd S-299 Cabon
  På Tilbud!

  I-Energy Bipolar magnetarmbånd...

  I-Energy Bipolar model S299 Steel bipol, er et flot magnetarmbånd, udført med led i blank sortplatineret rustfri stål med indtagt Cabon fiber i ledene, som giver et flot farvespil fra forskellige vinkler. Armbåndet er 10mm bredt og standart 21,5cm lang. 9stk 2500gauss neodyme magneter som er monteret bipolart...

  DKK 249,00