Magnetsmykker

          MagnetsmykkerMange er efterhånden blevet bekendt med magnetarmbånd og den positive effekt slidgigts patienter og golfspillere har oplevet med dem – men faktisk findes der flere typer magnet smykker end bare armbånd. Vi har i vores sortiment af magnetsmykker alt fra halskæder til øreringe. Alle med de samme fordele som magnetarmbåndene. Alle vores magnetsmykker er stilrene og elegante og velegnede til alle, der vil have glæde af de positive effekter, magneter kan give.


Den alternative behandling, du kan modtage ved hjælp af magneter, kan komme fra langt mere end blot armbånd. Her på siden vil du kunne finde og læse om vores sortiment af magnetsmykker. Vi sørger altid for at vores magnetsmykker er af kvalitet, og vi tester smykkerne med professionelt udstyr, inden vi sender dem ud til kunden.

Magnetsmykker: Øreringe
Hos Ion-balance har vi et godt sortiment af fine magnetøreringe. Det er ikke alle vores øreringe, der kræver, at man har hul i øerne. Nogle fungerer med en magnet, som du placerer bag øret, der holder øreringen på plads. Øreringene findes med og uden sten og i både elegante, enkle og elegante design. Nogle er meget feminine, mens andre er meget neutrale i deres udseende. Vores øreringe passer fint sammen med vores andre magnetsmykker, og man kan derfor godt sammensætte dem til et smykkesæt. Inden for magnetsmykker er øreringene et godt alternativ til armbåndet – f.eks. hos dem der arbejder med fødevarer og ikke må have smykker på og omkring hænderne.


Magnetsmykker: Ankelkæder
Det er ikke alle, der bryder sig om at gå med armbånd, derfor findes der hos os også alternativer. Ankelkæden er en af dem. Ankelkæder er et raffineret, flot og lidt unikt smykke. Det forbindes ikke så ofte med magnetsmykker, men de findes naturligvis i vores kollektion. Vores ankelkæder forekommer i mange forskellige variationer, og deres effekt er den samme som den alternative behandling, du kan finde hos magnet armbåndene. Vi har et godt udvalg af design, der ligesom med vores armbånd er forskellige i deres detaljer og størrelse.


Magnetsmykker: Halskæder
Halskæder er populære, naturligvis findes de også inden for magnetsmykker. Vores magnethalskæder findes i mange forskellige design og i mange forskellige farver metaller. Fælles for dem er, at de er meget elegante, eksklusive og i god kvalitet. De kan fås med og uden vedhæng og er meget forskellige i deres antal af detaljer. Du vil derfor i vores sortiment finde noget meget enkelt, men også meget feminint. Vores halskæder er lavet i et design meget lig vores andre magnetsmykker og kan derfor sagtens sammensættes således, at du har et smykkesæt. Dette gør dem også velegnede som gaver.


Vi gør opmærksom på, at behandling med magnetsmykker er en alternativ behandlingsform. Den er derfor ikke godkendt af bl.a. Sundhedsstyrelsen. Dog har mange slidgigts patienter og sportsudøvere oplevet smertelindring og følt sig mere veltilpas i forbindelse med, at de har anvendt dem. Der kan læses mere om alternativ behandling her på siden, og har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

 • Lavpris Magnet Smykker

  Lavpris Magnet Smykker

  <p>Billige magnet armbånd på tilbud. Men stadig i den velkendte I-Energy kvalitet. Disse armbånd er udført...

 • I-Energy Helsearmbånd

  I-Energy Helsearmbånd

  I-Energy multiterapi armbånd med 3 - 4 eller 5 elementer udført i kvalitets rustfri stål eller titanium.

 • BIpolar Magnetarmbånd

  BIpolar Magnetarmbånd

  I-Energy Bipolar armbånd er udviklet i samarbejde med Peter Høyrup som har eksperimenteret meget med...

 • Magnet Bangles

  Magnet Bangles

  Flotte Magnet Bangles i rustfri stål til en overkommelig pris

 • Magnet Halskæder

  Magnet Halskæder

  Flotte Magnet Halskæder i  titanium eller rustfri stål i sølv og guld farve. Nikkelfri.

 • Titanium Magnetarmbånd

  Titanium Magnetarmbånd

  Titanium er et stærkt metal, som har en meget flot farve. Titanium vejer 43% mindre end rustfri stål,...

 • Tungsten Magnetarmbånd

  Tungsten Magnetarmbånd

  Tungsten carbide armbånd, laves ved at tungsten og kulsten smedes sammen ved en temperatur på over 1200...

 • Magnet Ankelkæder

  Magnet Ankelkæder

  Magnet ankelkæder udført i nikkelfri rustfri stål, eller hematite.fås med kun magneter, eller som 4i1 med...

 • Magnet Øreringe

  Magnet Øreringe

  Magnet øreringe, kræver ikke hul i ørene, du placer blot øreringen på øret og en meget kraftig magnet på...

 • Hematite Magnetsmykker

  Hematite Magnetsmykker

  Magnetiske smykker lavet af Hematite sten. Hematite er en naturlig magnetisk stenart, som samtidig er meget...

 • Gavekort

  Gavekort

  <h6 style="text-align: center;">Giv et gavekort til Ion-Balance.dk og lad modtageren selv vælge blandt...


 • I-Energy Dobbelt Power Stål Magnetarmbånd SD37
  Ny

  I-Energy Dobbelt Power...

  I-Energy Dobbelt Power magnetarmbånd model SD37,  er et Bredt herre magnetarmbånd, udført med led i sortplatineret cicileret  rustfri stål. Armbåndet er 15mm bredt og standart 22cm langt. Et armbånd med mange detaljer

  DKK 245,00

 • I-Energy Dobbelt Power 5i1 Stål Magnetarmbånd SD36
  Ny

  I-Energy Dobbelt Power...

  I-Energy Dobbelt Power 5i1 model SD36 er et Bredt herre magnetarmbånd, udført med led i sortplatineret cicileret  rustfri stål. Armbåndet er 15mm bredt og standart 22cm langt. Et armbånd med mange detaljer

  DKK 245,00

 • Graveret Dog tag 2i1 magnethalskæde sortplatineret rustfri stål
  Ny

  Graveret Dog tag 2i1...

  Flot 2i1 dog tag halskæde med 3mm silicone ion halskæde med over 2000 negative ioner og magnetlås, samt dogtag i blank sortplatineret rustfri stål. På bagsiden er der 3 kraftige neodyme magneter a 2500gauss. Forsiden har rigelig plads til din valgfrie tekst. som gratis...

  DKK 295,00

 • I-Energy Titanium magnetarmbånd 8002G
  Ny

  I-Energy Titanium...

  I-Energy Titanium model 8002G er et tyndt dame magnetarmbånd, udført i led med plankpolerede og blank guld platinerede hjerter, armbåndet er 5mm bredt og standart 19,5cm langt. Armbåndet indeholder standart 20 neodyme magneter af ca 2500gauss.

  DKK 299,00

 • I-Energy 5i1 Titaniuml Sølv/Sort 8232SB
  På Tilbud! Ny

  I-Energy 5i1 Titanium...

  Flot dame armbånd i Sølv og Sortplatineret Titanium, med skiftevis solide hjerter og hjerter med hul. De solide hjerter er børstet sølv, og hjerter med hul er blank sortplatineret. Armbåndet har 3 3000gauss magneter, 2 FIR sten, 2 Germanium sten og 2 Ion sten og 2 Energi sten. Armbåndet er 6mm bredt og 20cm langt som...

  DKK 329,00

 • I-Energy 5i1Titanium 5i1 Sortplatineret 8232B
  Ny

  I-Energy 5i1Titanium...

  Flot dame armbånd i Sortplatineret Titanium, med skiftevis solide hjerter og hjerter med hul. De solide hjerter er børstet sortplatineret, og hjerter med hul er blank sortplatineret. Armbåndet har 3 3000gauss magneter, 2 FIR sten, 2 Germanium sten og 2 Ion sten og 2 Energi sten. Armbåndet er 6mm bredt og 20cm langt som...

  DKK 329,00

 • Stjernetegn Dog tag magnethalskæde rustfri stål
  Ny

  Stjernetegn Dog tag...

  Stjernetegn Dogtag magnethalskæde Utrolig flot dog tag halskæde i blankpoleret kraftig rustfri stål. På bagsiden er der 3 kraftige neodyme magneter a 2500gauss. Med dit stjernetegn graveret på forsiden.

  DKK 199,00

 • Graveret Dog tag magnethalskæde sortplatineret rustfri stål
  Ny

  Graveret Dog tag...

  Utrolig flot dog tag halskæde i blank sortplatineret rustfri stål. På bagsiden er der 3 kraftige neodyme magneter a 2500gauss. Forsiden har rigelig plads til din valgfrie tekst. som gratis graveres i denne halskæde. Skriv ønsket...

  DKK 225,00

 • Stjernetegn Dog tag magnethalskæde sortplatineret rustfri stål
  Ny

  Stjernetegn Dog tag...

  Stjernetegn Dogtag magnethalskæde Utrolig flot dog tag halskæde i blank sortplatineret rustfri stål. På bagsiden er der 3 kraftige neodyme magneter a 2500gauss. Med dit stjernetegn graveret på forsiden.

  DKK 225,00

 • I-Energy magnetarmbånd 8410M
  Ny

  I-Energy magnetarmbånd...

  I-Energy magnetarmbånd 8410M, smalt sølvfarvet damearmbånd, med 2 flotte facet sleben CZ sten i hvert led. Armbåndet er 6mm bredt og standart 19,5cm langt. Model 8410M har standart 15stk 3000gauss neodyme magneter.

  DKK 245,00

 • I-Energy 5i1 magnetarmbånd 8410
  Ny

  I-Energy 5i1...

  I-Energy 5i1 magnetarmbånd 8410, smalt sølvfarvet damearmbånd, med 2 flotte facet sleben CZ sten i hvert led. Armbåndet er 6mm bredt og standart 19,5cm langt. Model 8410 har standart 3stk 3000gauss neodyme magneter, 3 ion sten a 1500cc, 3 FIR sten, 3 Germanium sten og 3 Energi...

  DKK 245,00

 • I-Energy Dobbelt Power 5i1 Stål Magnetarmbånd SD35
  Ny

  I-Energy Dobbelt Power...

  I-Energy Dobbelt Power 5i1 model SD35 er et Bredt herre magnetarmbånd, udført med led i Sølv og Guld farvet cicileret  rustfri stål. Armbåndet er 15mm bredt og standart 22cm langt. Et armbånd med mange detaljer

  DKK 245,00

 • Magnet Ørering rustfri stål EB04RG
  Ny

  Magnet Ørering rustfri...

  Magnet Ørering sæt i rustfri stål EB04RG med stick, i blank rødguldplatinering med Ciseleret mønster 13mm høj og 8mm bred Indeholder 1stk 2000gauss neodyme magnet.

  DKK 125,00

 • Magnet Ørering rustfri stål EB04G
  Ny

  Magnet Ørering rustfri...

  Magnet Ørering sæt i rustfri stål EB04G med stick, i blank guldplatinering med Ciseleret mønster 13mm høj og 8mm bred Indeholder 1stk 2000gauss neodyme magnet.

  DKK 125,00

 • Magnet Ørering rustfri stål EB04B
  Nedsat pris! Ny

  Magnet Ørering rustfri...

  Magnet Ørering sæt i rustfri stål EB04B med stick, i blank sortplatinering med Ciseleret mønster 13mm høj og 8mm bred Indeholder 1stk 2000gauss neodyme magnet.

  DKK 99,00